SKANDAL

VIDEO: NOGOMETAŠ CRVENE ZVEZDE U NESVAKIDAŠNJEM LJUBAVNOM TROKUTU Dvije djevojke mu rodile dijete, na isti dan, pa ga razotkrile na ruskoj televiziji

 
 Screenshot/Youtube/Profimedia

Nizozemski nogometaš Lorenzo Ebecilio trenutačno je igrač Crvene Zvezde, a u beogradski klub stigao je iz ruskog Anžija.

Više od njegovih nogometnih uspjeha prate se njegove avanture na privatnom planu. Tako se našao na meti tabloida nakon što je nedavno otkriveno da je u svibnju 2017. postao otac dvoje djece, piše ruski Sport Express.

Naime, postao je dvostruki otac s dvije žene u isto vrijeme. Priču je objavio ruski portal Sport Express, koji navodi kako su obje djevojke prije tri dana nastupile u popularnoj ruskoj emisiji "Pusti neka govore", čiji gosti s voditeljem Dimitrijem Borisovim govore o osobnim problemima.

Lorenzova bivša djevojka Ana Bagajeva, koja je rodila curicu, ispričala je kako je nogometaš napustio nju i kćer Malenu te pobjegao na Cipar. Lorenzo je navodno saznao da je Ana nekada bila eskort djevojka, što je ona opovrgnula, nakon čega ju je on napustio.

- Lorenzo se činio lijepim i šarmantnim, ali kada sam bila u šestom mjesecu trudnoće Darija me pronašla na društvenim mrežama i otkrila mi da je i ona s njim trudna, ispričala je Ana.

Tijekom emisije se ispostavilo da je Lorenzo novogodišnje blagdane, umjesto u Nizozemskoj, kako je rekao Ani, proveo u Rusiji. Otišao se vidjeti s Darijom i upoznati njezinu obitelj.

Ana Bagajeva zabranila je Lorenzu da je posjećuje u bolnici, no Darija je, na nogometašev poziv, bila spremna s njim otići na Cipar, gdje je trebao zaigrati za klub Apoel.

- Usred noći stigla sam na Cipar, no nitko me nije dočekao, ispričala je Danilina. Tamo su bila moja dva ogromna kofera i dječja kolica. Sutradan sam pisala njegovoj majci, ali nisam dobila odgovora. On nikada nije vidio svoga sina, rekla je Darija u emisiji, koju je već na YouTubeu imala 380.000 pregleda.

Potom se u studiju pojavila i Lorenzova prijateljica Marina Lukjanova koja je pojasnila o čemu se radi. Ona nije bila u ljubavnoj vezi s Lorenzom, ali su se puno družili.

- Što se tiče Lorenza, on nema romantičnih osjećaja prema djevojkama. On voli šetnje. Uvijek sam ga viđala s raznim djevojkama, rekla je Marina.

Te je riječi potvrdila Darija, koja je ispričala kako je, dok je ona bila u 4. mjesecu trudnoće, vidjela kako na društvenim mrežama dijeli snimke i fotografije s drugim djevojkama.

U studiju se pojavila i Lorenzova odvjetnica Roxana Nasibova. Ona je rekla da će s objema mamama sklopiti ugovor o alimentaciji. Također je rekla da je u Rusiju došao Lorenzov menadžer i djeci kupio kolica, što su i Darija i Ana potvrdile. Rekla je da će Ebecilio svakome djetetu plaćati 1500 eura alimentacije.

Na kraju emisije, objavljeni su rezultati testa za utvrđivanje očinstva. I Malena i Matteo su nogometaševa djeca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:17