INTERVJU NA CRVENOM TEPIHU

VIDEO: ONA SE NIJE DALA SMESTI Glumica svjetski spustila voditelju optuženom za seksualno zlostavljanje i postala hit na društvenim mrežama

 
Taraji P. Henson
 Mario Anzuoni / REUTERS

Ako izuzmemo inspirirane govore nagrađenih Oscarom, snimka glumice Taraji P. Henson kako na crvenom tepihu odgovara novinaru Ryanu Seacrestu najviše se puta podijelila po društvenim mrežama.

Henson je sa Seacrestom komentirala svoju prijateljicu Mary J. Blige, nominiranu za najbolju originalnu pjesmu i sporednu glumicu. Međutim, premda je razgovor ostao na pristojnom nivou, bez otvorenih provokacija, Henson mu je ‘između redova’ poručila što misli o njegovim postupcima, što nije promaklo korisnicima društvenih mreža.

‘Svemir se uvijek nekako pobrine za dobre ljude... Znate što mislim’, pitala ga je.

Ryan Seacrest optužen je za seksualno napastvovanje bivše stilistice. Iako je on to u više navrata demantirao i iako fizički dokazi ne postoje, čitatelji TV kanala E! Entertainment bili su razočarani što mu je uredništvo dalo posao na najvažnijem crvenom tepihu godine. ‘Ne bi ga trebali slati na crveni tepih. Stavljaju nas u situaciju da biramo, razgovarati s njim ili ne’, rekla je i Tarana Burke, osnivačica #MeToo pokreta.

Novinarka Vanity Faira Rebecca Keegan tijekom izvještavanja s Oscara uživo na Twitteru je objavila da Seacrest pokušava uhvatiti nekoga za intervju, ali zvijezde ga odbijaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:04