NEVJEROJATNO TIJELO

VIDEO: 'STARI LI ONA UOPĆE?!' 52-godišnja glumica objavila video snimku s plaže pa bacila obožavateljice u depresiju: 'Više nikad neću jesti!'

 
 Instagram

Prvi put sve oči svijeta bile su prikovane za nju 1994. kada se u pratnji svog dečka Hugha Granta pojavila u izazovnoj Versace haljini na premijeri njegovog filma Četiri vjenčanja i sprovod.

Dva desetljeća kasnije Elizabeth Hurley nastavila je svojom zanosnom pojavom oduzimati dah. Ovoga puta 52-godišnji model i glumica skinula se u minijatruni bikini pa zaplesala uz zvukove gitare na pješčanoj plaži, a potom snimku objavila na svom Instagramu i raspametila obožavatelje.

Kupaći kostim boje fuksije iz njezine linije Elizabeth Hurley Beach savršeno je istaknuo njezino preplanulo tijelo koje uporno prkosi godinama - na njoj se ne vide ni bore, ni strije, ni celulit, a grudi joj stoje baš kao kad se i pojavila na medijskoj sceni.

- Sretna vam nedjelja - napisala je Elizabeth koja ima 15-godišnjeg sina Damiana sa svojim bivšim, Steveom Bingom.

Neki od njezinih 790.000 pratitelja zasuli su je komplimentima o nevjerojatnoj figuri u komentarima.

- Ja imam 52 i više nikad neću jesti. Barem dok ne budem izgledala ovako. Pa što dođe prvo - napisala je jedna obožavateljica.

- Njezino tijelo je prekrasno i uopće ne stari - pisali su drugi, a svi su se složili da izgleda savršeno za svoje 52 godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:51