'ŽENO, GORIŠ!'

VIDEO: VRUĆA SCENA O KOJOJ SVI PRIČAJU J. Lo je za ulogu striptizete trenirala satima, a šipke si je, na oduševljenje zaručnika, postavila i doma

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.12.2019. u 12:35

Profimedia

 

Jennifer Lopez (50) nominirana je za Zlatni globus za sporednu ulogu u filmu Hustlers (Prevarantice s Wall Streeta). U njemu glumi Ramonu, striptizetu i samohranu majku koja zarađuje novac plešući u noćnom klubu.

"Ne mogu biti ponosnija što mi je Hollywood Foreign Press Association odao ovo priznanje. Ramona je bila kompleksan lik i bila mi je čast i izazov pokušati ju oživjeti. Film Hustlers plod je ljubavi, znoja i upornosti koji su napisale, režirale, producirale i montirale opake žene. Ponosna sam i počašćena što ih predstavljam u ovom filmu", napisala je J.Lo na društvenoj mreži.

Poznata pjevačica i glumica karijeru je započela kao plesačica 1991. godine. Plesala je za boy bend New Kids On The Block i Janet Jackson.

Na YouTubeu je nedavno objavljena vruća scena iz filma o kojoj svi pričaju. U njemu prezgodna glumica pleše oko šipke.

Pogledajte video:

Zanimljivo je da je tu vještinu naučila u svega dva i pol mjeseca prije snimanja. Svaki dan je po nekoliko sati trenirala s profesionalnom plesačicom, a kako bi se što bolje pripremila dala je ugraditi šipke u svoje tri kuće - u Miamiju, Los Angelesu i New Yorku. Njezin partner Alex Rodriguez bio je oduševljen.

"Ženo, goriš!", "Ovo su najbolje dvije minute mog života", samo su neki od oduševljenih komentara.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo