'ŽENO, GORIŠ!'

VIDEO: VRUĆA SCENA O KOJOJ SVI PRIČAJU J. Lo je za ulogu striptizete trenirala satima, a šipke si je, na oduševljenje zaručnika, postavila i doma

 
 Profimedia

Jennifer Lopez (50) nominirana je za Zlatni globus za sporednu ulogu u filmu Hustlers (Prevarantice s Wall Streeta). U njemu glumi Ramonu, striptizetu i samohranu majku koja zarađuje novac plešući u noćnom klubu.

"Ne mogu biti ponosnija što mi je Hollywood Foreign Press Association odao ovo priznanje. Ramona je bila kompleksan lik i bila mi je čast i izazov pokušati ju oživjeti. Film Hustlers plod je ljubavi, znoja i upornosti koji su napisale, režirale, producirale i montirale opake žene. Ponosna sam i počašćena što ih predstavljam u ovom filmu", napisala je J.Lo na društvenoj mreži.

Poznata pjevačica i glumica karijeru je započela kao plesačica 1991. godine. Plesala je za boy bend New Kids On The Block i Janet Jackson.

Na YouTubeu je nedavno objavljena vruća scena iz filma o kojoj svi pričaju. U njemu prezgodna glumica pleše oko šipke.

Pogledajte video:

Zanimljivo je da je tu vještinu naučila u svega dva i pol mjeseca prije snimanja. Svaki dan je po nekoliko sati trenirala s profesionalnom plesačicom, a kako bi se što bolje pripremila dala je ugraditi šipke u svoje tri kuće - u Miamiju, Los Angelesu i New Yorku. Njezin partner Alex Rodriguez bio je oduševljen.

"Ženo, goriš!", "Ovo su najbolje dvije minute mog života", samo su neki od oduševljenih komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. ožujak 2024 19:42