PLANETARNO POPULARAN

ZVIJEZDA 'IGRE PRIJESTOLJA' ZAVRŠILA NA REHABILITACIJI NAKON POSLJEDNJE EPIZODE: Otkriveno zašto se slomio popularni glumac

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 29.05.2019. u 07:58

Kristofer Hivju, Kit Harington, Sophie Turner, Maisie Williams, Jacob Anderson, Gwendoline Christie, NIkolaj Coster-Waldau, Daniel Portman, Emilia Clarke, Isaac Hempstead Wright, John Bradley, Conleth Hil, Nathalie Emmanuel, Peter Dinklage,
Profimedia, Hollywood Archive

 

Zvijezda "Igre prijestolja", glumac Kit Harington, nalazi se na rehabilitaciji nakon što je emitirana posljednja epizoda HBO-ova hit-serijala u kojemu je glumio Jona Snowa, priopćio je njegov glasnogovornik.

"Kit je odlučio iskoristiti stanku u svojem radnom rasporedu kao priliku da se na neko vrijeme povuče i poradi na rješavanju nekih osobnih problema", stoji u priopćenju.

Zahvaljujući serijalu "Igra prijestolja", u kojemu igra hrabrog Snowa čiji su potezi u posljednjoj epizodi bili najveće iznenađenje čitavog serijala, potpuni anonimus Harington postao je planetarno popularan.

Dok se u priopćenju ne navode razlozi njegove krize, The New York Post je objavio da je glumca teško pogodio svršetak rada na serijalu te da je na rehabilitaciji zbog stresa, iscrpljenosti i problema s alkoholom.

U intervjuu za Variety u ožujku ove godine, Harington je izjavio kako je u početku teško izlazio na kraj sa slavom i "zastrašujućom" pozornošću koju mu je donio serijal. "Imao sam osjećaj da se moram osjećati kao najsretnija osoba na svijetu, a zapravo sam se osjećao užasno jadno. Izgubio sam ravnotežu, što vjerujem da se mnogima dogodi u 20-ima", rekao je 32-godišnji glumac, koji se 2018. oženio kolegicom iz serije, škotskom glumicom Rose Leslie.

Posljednja epizoda "Igre prijestolja", emitirana 19. svibnja, privukla je samo u SAD-u rekordnih 19,3 milijuna gledatelja.

Kit Harington, Emilia Clarke,
Profimedia, Hollywood Archive

Hoće li ljubav prerasti u mržnju?

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo