UREDNIK ARENE

Strukar: Protiv Radeljaka sam podnio kaznenu prijavu zbog teške klevete

Zagreb, 190208.Vedran Strukar.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX-sutra-
 Biljana Gaurina / CROPIX

- Zbog svih vulgarnih i uvredljivih izjava gospodina Radeljaka danas je protiv njega podignuta kaznena prijava pa će on svoje tvrdnje morati dokazati na sudu – izjavio je danas za Jutarnji.hr zamjenik glavnog urednika Arene Vedran Strukar.

- Ne pada mi napamet spuštati se na nivo dotičnoga jer mi civilizacijski standardi i kućni odgoj to ne dopuštaju niti uopće ulazim više u to njegovo verbalno teroriziranje. Radeljak je za svoje uvrede dobio kaznenu prijavu i dalje neka se s time bavi sud – dodao je Strukar.

Josip Radeljak je, podsjetimo, Strukara i Marka Cigoja javno izvrijeđao pred brojnim kolegama okupljenim na konferenciji za tisak prigodom premijere filma njegove družice Dolores Lambaše 'Vjerujem u anđele'.

- Vidim da je ovdje od ovoga nastranog terorista naše stvarnosti Vedrana Strukara, ubačena upravo Arena koja je pljuvački list i mislim da bi joj bolje ime bilo da umjesto da se zove Arena, da se zove Gayparada – rekao je tom prilikom Dikan pokazujući rukom na hrpu časopisa iz koje je izdvojio Arenu. Okupljeni novinari najviše su bili zgroženi kada je Radeljak kazao kako će spomenute ljude iz EPH stići zaslužena kazna kao i Ivu Pukanića.

Strukar je nedavno dobio sudski spor protiv pjevača Jacquesa Houdeka jer mu je slao prijeteće poruke SMS-om. Houdeka je sud kaznio zatvorskom kaznom od šest mjeseci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:22