NOVA PJESMA

'SUPRUG ME NAGOVORIO DA POKAŽEM SEKSI NOGE' Novi spot za singl ‘Suze na kiši’ otkrio seksepil poznate pjevačice Vanne

 Foto: Screenshot Youtube

Lijepa pjesma, ali i jako lijepa Vanna - slažu se svi koji su imali prilike vidjeti novi spot za pjesmu Ante Pecotića “Suze na kiši”. Jer, Vanna u tom spotu izgleda sjajno, a pokazala je svoj dosad skriveni adut - seksi noge.

- Hvala na komplimentima, ali nije mi bila namjera pokazivati se. Radili smo editorijal za jedan modni časopis, a kako smo imali snimljenu novu pjesmu koju smo namjeravali pustiti u eter, suprug mi je predložio da to fotografiranje iskoristimo za spot. Pozvao je na set snimatelja Dina Senčara s kojim smo snimali spot i za prošli singl ‘Probaj’. Dino je odličan snimatelj, a svojevremeno smo gledali kako je super snimio i onda montirao jedan video editorijal s Jelenom Perčin i zaključili kako bi to moglo super ispasti da on sve napravi. Po svemu sudeći, ispalo je baš kako smo željeli - govori Vanna koju smo zatekli na snimanju nove sezone RTL-ova showa “Zvjezdice”.

Koliko joj znači to što je mnoge male natjecateljice smatraju svojim glazbenim uzorom?

- To daje dodatni smisao mojem životnom pozivu i djeluje vrlo motivirajuće. Nakon toliko godina bavljenja glazbom lijepo je znati da se klincima sviđa glazba koju izvodim i način na koji to izvodim. Znate, lakše je bilo dopasti se mladima kad sam i sama bila jako mlada, u ranim 90-ima. Ali, ta publika je danas u mojim godinama, imaju svoje životne brige i slabije odlaze na koncerte, malo ili uopće ne kupuju albume, nisu na društvenim mrežama, Youtubeu i ne ‘skidaju’ singlove kao ovi današnji klinci. Ako to rade, onda je to velikim dijelom zbog vlastite djece koja ih apdejtiraju - smije se Vanna koja, prisjećajući se svojih mladih dana, naravno, ne može zaobići 1990. godinu, kad je kao 20-godišnja studentica bila članica grupe Boa koja je u Maksimiru pjevala kao predgrupa nedavno preminulom Davidu Bowieju.

- Prva mi je asocijacija na taj nastup strašna kiša na maksimirskom stadionu koja nije prestajala, a mislim kako je publika jedva čekala da se napokon maknemo s pozornice kako bi došao Bowie. Svi su bili totalno mokri. Također, bend i ja nadali smo se da ćemo upoznati glazbenog velikana i idola mnogih od nas, ali to se nažalost nije dogodilo. Vijest o njegovoj smrti me pogodila. Velika je to šteta i gubitak za glazbu - kaže Vanna.

Pogledajte video 'Suze na kiši':

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:15