ODUŠEVLJENA JONOM VOIGHTOM

SUSRET KOJI ĆE NAŠA TV VODITELJICA JEDNOGA DANA SIGURNO PREPRIČAVATI KĆERIMA Na godišnjem odmoru u New Yorku slučajno nabasala na popularnog oskarovca

 
 INSTAGRAM

Televizijska voditeljica Nevena Rendeli (37) i suprug, snimatelj i direktor fotografije Mak Vejzović (37), već neko vrijeme uživaju u čarima New Yorka - grada koji nikad ne spava - gdje borave na kraćem godišnjem odmoru, i to bez blizanki Lee i Mare, koje će za nekoliko dana proslaviti prvi rođendan.

Supružnici, poput pravih turista, obilaze sve najatraktivnije lokacije u gradu, ali jedan slučajan susret na ulicama njujorškoga kvarta Brooklyna vjerojatno će pamtiti do kraja života. Naime, upravo ondje Nevena i Mak nabasali su na Jona Voighta (79), holivudsku legendu, dobitnika Oscara i brojnih drugih filmskih nagrada te oca popularne glumice Angeline Jolie (43).

Naš poznati bračni par nije mogao odoljeti i ne prići legendarnom Jonu, koji je s njima spremno pozirao.

- Rekla sam mu da ga gledam u TV seriji 'Ray Donovan', a on mi je u šali odgovorio: 'Nemoj, to će ti samo naškoditi inteligenciji!' - napisala je kraj zajedničke fotografije oduševljena Nevena, koja će ovaj susret jednoga dana sigurno prepričavati kćerima, a vjerojatno i unucima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:41