NAJVEĆA ŽIVOTNA TRAUMA

'SVE SU OTMICE OTKRIVENE, SAMO NE I ONA MOJEGA DJETETA...' Lepa Brena objavila sadržaj sablazne poruke koju su joj kriminalci poslali prije 18 godina

 
 INSTAGRAM

Stefana Živojinovića 23. studenog 2000. otmičari su lišili slobode, a od njegovih roditelja - folk pjevačice Lepe Brene (57) i bivšeg tenisača Slobodana Bobe Živojinovića (54) - tražili su otkupninu u iznosu od čak 2,5 milijuna tadašnjih njemačkih maraka.

Do dan danas nije se otkrilo tko je oteo Stefana, a regionalna glazbena zvijezda sad je iznijela neke nove mučne detalje traumatskoga iskustva koje joj je zauvijek promijenilo život.

- Od toga dana za mene više ništa nije isto... Sve su otmice otkrivene, samo ne i ona mojega djeteta. Ali ja sam žena koja se više ničega ne boji. Naravno da imam osiguranje - to su profesionalni ljudi koji se ne vide, ali u svakom trenutku znaju što trebaju raditi - izjavila je Lepa Brena, a prenosi Telegraf.

Otkrila je i sadržaj poruke koju su suprug i ona te 2000. dobili od otmičara - u njoj je, naime, pisalo: "Gospodine i gospođo Živojinović, vaš sin Stefan nalazi se kod nas. Prema njemu ćemo se ponašati ljudski sve dok ste vi korektni. Neće mu faliti dlaka s glave".

- Boba i ja zaslužujemo znati tko nam je oteo sina. Sigurna sam da će istina kad-tad izaći na vidjelo - zaključila je pjevačica.

Inače, Stefan (25), koji je krenuo majčinim stopama i gradi glazbenu karijeru, odlučio je snimiti film u kojemu će detaljno opisati pakao kroz koji je prošao kad mu je bilo samo osam godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 08:30