NOVA GLUMICA U SERIJI

Tko mijenja Katarinu Radivojević? Jelena Perčin ili Dinka Džubur

 Dinka Džubur

Katarina Radivojević dobit će, kako doznajemo, svoju nasljednicu u seriji Nove TV “Najbolje godine”. Naime, zbog odlaska u New York, gdje je dobila angažman u Off Broadway komadu Branislava Nušića “Ožalošćena obitelj”, zbog čega je neće biti nekoliko mjeseci na ovim prostorima, Katarina je snimila unaprijed svoje epizode, no u jednom trenutku lik Lorene Levaj napustit će na neko vrijeme Radošje, a u seriju će uskočiti novi ženski lik, zbog kojeg će zatitrati srca braće Hajduk (Janka Popovića Volarića i Amara Bukvića), kao prije za Lorenom Levaj.

Pauzu koja upravo traje na setu serije smještenom na Žumberku producenti su, doznajemo, iskoristili i kako bi napravili odabir one koja će tumačiti novi ženski lik. Navodno je u konkurenciji nekoliko glumica, od kojih su neke i izvan granica Hrvatske.

Prema kuloarskim pričama, najviše šanse imaju Jelena Perčin te domaćoj javnosti nepoznata bosansko-hercegovačka glumica s australskom adresom Dinka Džubur. Osim što se bavi glumom, koju je i diplomirala na Akademiji dramske umjetnosti u Australiji, Dinka je svestrana. Radi i kao televizijska reporterka, manekenka, ali i plesačica, pa je nastupila i u spektaklu za MTV Music Video Awards 2006. u Los Angelesu.

Inače, producenti serije ovih će dana nastaviti snimati nove epizode druge sezone “Najboljih godina”. Do sada je snimljeno više od 90 nastavaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 11:06