TJERALICA ZA MUŽEM

Tončica Čeljuska odustala od Dnevnika

Umjesto Čeljuske Dnevnik će voditi Zoran Šprajc, Dijana Čuljak-Šelebaj i Siniša Kovačić
Zadar, 230609.Dolazak Zlatka Celjuske ( suprug TV voditeljice Toncice Celjuske ) na Opcinski sud u Zadru zbog prevare oko zemljista.Foto: Andrija Lucic / CROPIX
 Andrija Lučić / CROPIX

ZAGREB - Točno je, trebala sam sinoć voditi i uređivati 'Dnevnik', ali to nisam učinila. U dogovoru sa svojom glavnom urednicom, Hloverkom Novak-Srzić, uzela sam desetak slobodnih dana.

Sve će ovo proći

Umjesto mene 'Dnevnik' će tijekom tog vremena raditi kolege Zoran Šprajc, Dijana Čuljak-Šelebaj i Siniša Kovačić - kaže Tončica Čeljuska, koja se posljednjih dana našla u središtu zanimanja zbog toga što je za njenim suprugom Zlatkom, koji je pravomoćno osuđen na dvije i pol godine zatvora zbog prevare, zagrebački Županijski sud raspisao tjeralicu zbog nejavljanja na izdržavanje kazne.

- Trudim se biti jaka, ali nisam od kamena. Naravno da na mene utječu napisi po novinama, koliko god ja nastojala da tako ne bude. Dane provodim sa kćerima, kojima također nije lako i zbog svega toga bilo bi mi teško doći na HTV, biti tamo dvanaest sati i maksimalno se koncentrirati na 'Dnevnik', a to moj posao zahtijeva. S druge strane, poznajem samu sebe i znam da će ovo proći i da ću se već sljedećeg tjedna moći u potpunosti profesionalno posvetiti mom poslu koji mi je jako važan - priča Tončica Čeljuska, o čijoj su profesionalnoj sudbini jučer trebali odlučivati njezini šefovi.

Prolongirali odluku

Oni su, međutim, prolongirali odluku o tome može li supruga čovjeka za kojim je raspisana policijska tjeralica voditi i uređivati središnju informativnu emisiju javne televizije.

- Iz Informativnog programa obavijestili su me da nema nikakvih promjena što se tiče radnih zadataka Tončice Čeljuske - potvrđuje Janoš Römer, glasnogovornik HTV-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2023 14:44