REZULTATI SU OČITI

TRENERICA OTKRILA TAJNU GLUMIČINE BESPRIJEKORNE LINIJE 'Ona je vojnik od žene. Pravila se pridržava k'o časna sestra Biblije. Prešla me. Moj naklon!'

 
 Marko Todorov / CROPIX, FACEBOOK

Kad je prije pet godina prestala pušiti, Ecija Ojdanić (44) počela je trčati jer se, rekla je svojedobno, bojala da će se udebljati. No njezin hobi ubrzo je prerastao u pravu strast i svojevrsnu ovisnost. A naša glumica odnedavno i redovito vježba s Monikom Imerović (30), koju na Instagramu prati više od 20.000 ljudi.

Cijenjena fitness trenerica sad je na društvenim mrežama objavila pravi hvalospjev na račun disciplinirane Ecije. Evo što je napisala:

- Mene žena ne može kupiti k'o žvake na svakom kiosku. Ne postoji obrazac, pravila ni upute kojih se trebaš pridržavati kako bi zadovoljila kriterije. Vrlo jednostavno. Ili jesi ili nisi. Na prste jedne ruke mogu nabrojati žene koje su me inspirirale kroz život. Dvije od njih su moje sestre. A Ecija je jedna od najdivnijih osoba s kojima sam imala priliku surađivati. Prije svega, teški profesionalac u svemu čega se dotakne. Iza nas je tek nepunih mjesec dana koje provodimo skupa, a ja nerijetko dođem doma i razmišljam o njoj. Majka koju bi svatko poželio. Uzor svome djetetu koje je s povjerenjem predala meni u ruke...

Nas dvije ne čekamo sunce niti milost. Oko šest sati smo već obje budne sa slikama prvih obroka. Nekad se i sama posramim kad mi ranom zorom javlja da je već otrčala 11 kilometara. Ne sjećam se da sam ikad radila s takvim vojnikom od žene. U gram, u gram grama pridržava se napisanog plana prehrane k'o časna sestra Biblije. Do 12 je već otplesala tri sata, poslikala što je sve pojela u međuvremenu, izvagala i pripremila ostatak obroka za kroz dan. Bez pogreške! U manje od mjesec dana prešla me svojom formom i suhoćom. Možeš li nakon ove fotografije samu sebe pogledati u oči i reći - ja to ne mogu i prestara sam za to?

Ecija moja draga, toliko sam sretna što te život nanio na moju obalu. Takav je užitak raditi s ljudima koji sve što rade, rade 100% i s potpunom predanošću. Moj naklon - objavila je glumičina trenerica Monika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:02