NIKAD ZABORAVLJEN

TUŽAN DAN ZA NAŠU POZNATU GLUMICU 'Bude mi malo lakše kad osjetim da živiš kroz njih. I naša sjećanja. Ali sve to je premalo, previše premalo...'

 
Ecija Ojdanić
 Darko Tomas / CROPIX

Ecija Ojdanić (44) ovih dana ni ne pokušava sakriti koliko je emotivna. Naime, njezin mlađi brat Jakša, koji je poginuo u prometnoj nesreći kad mu je bilo samo 19 godina, slavio bi rođendan, a zvijezda TV serije "Zlatni dvori" i filma "Ministarstvo ljubavi" posvetila mu je emotivnu objavu na društvenoj mreži.

- Sretan ti 39. rođendan, braco! Premda već skoro 20 godina nisi s nama, svako malo me poklopi taj osjećaj nevjerice, bijesa, nemirenja s činjenicom da već dugo ne možemo slaviti s tobom tvoj rođendan...

I premda se pravim da sam naučila živjeti s tom količinom boli, ovakvi me dani poklope i vrate na početak... A tako se živo sjećam te sreće kad smo bili mi... Potpuni. I živjeli običan, presretan život. A ti bio najbolji brat, sin u svemiru. Volimo te, najdraži!

P.S: Jakov ima tvoje oči, ramena, tanke noge i kvrgava koljena, Luka tvoj karakter... I bude malo lakše kad osjetim da živiš kroz njih. I naša sjećanja. Ali sve to je premalo, previše premalo... - napisala je Ecija na Instagramu i rastužila pratitelje.

- Vjerujem da je on na nebu i da ćemo se jednom sresti. Vjernica sam i to mi pomaže da donekle umanjim bol - izjavila je svojedobno glumica za Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. veljača 2024 23:06