SPREMNE ZA LJETO

FOTO: KAO DA SU MORSKE VILE Naše poznate dame ponosno pokazale besprijekorne linije u kupaćim kostimima, a otkrivaju i kako će provesti ljetne dane

 
Lana Gojak, Ecija Ojdanić, Ivana Delač
 Karmen Oblak za Studio Marcela

U lijepom Rixos Libertas hotelu u Dubrovniku uživaju glumice Lana Gojak i Ecija Ojdanić te nekadašnja misica Ivana Delač. Sve tri pokazale su zamamna tijela u kupaćim kostimima Lisca ne skrivajući koliko uživaju u nekoliko slobodnih dana na sunčanom jugu Hrvatske.

U Dubrovnik su stigle radno s direktoricom lanca frizerskih salona Jadrankom Pezo koja ih je odabrala za snimanje ljetnog editorijala Studija Marcela čije su ambasadorice, a tom prigodom dame su otkrile i kako će provesti ljetne dane.

Karmen Oblak za Studio Marcela
Ivana Delač

Osim što će puno raditi, Ecija Ojdanić potrudit će se da svaki slobodan dan provede na plaži.

- Obožavam ljeto, obožavam more i to Jadransko jer imamo najljepše šljunčane plaže na svijetu - kaže Ojdanić, a s njom se slaže i nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Delač kojoj je ljeto uvijek radno jer priprema modnu manifestaciju 13. Riječke stepenice.

Lana Gojak još uvijek nije isplanirala godišnji odmor.

- Sigurno ću otići do rodne Pule, vjerojatno skočiti ponovno i do Dalmacije. Zaručnik i ja smo zaljubljenici u kampiranje, tako da je i ta opcija otvorena. Kad se umorimo od vrućina, volimo posjetiti Gorski kotar. Imam i nešto predstava po obali tako da će ljetni dani biti raznoliki - rekla je lijepa Lana.

Karmen Oblak za Studio Marcela
Ecija Ojdanić

Sve tri dame na plažu će ići tek u popodnevnim satima jer paze na njegu kože i kose koju štite raznim Silky preparatima za kosu ne bi li ostale njegovane i tijekom velikih vrućina.

A koliko su u top formi ne treba ni naglašavati budući da fotografije u atraktivnim Liscinim bikinijima govore više od riječi...

Karmen Oblak za Studio Marcela
Lana Gojak

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 14:41