NOVA POŠAST

Twitter u ratu s golim starletama: Stražnjica Adrianne dobila nogu!

Twitter se našao pred neočekivanim izazovom: kako spriječiti hordu starleta da objavljuju svoje gole ili polugole fotografije na tom servisu?

Promocijsku moć Twittera poznati su davno namirisali. Slavna utrka Ashtona Kuthcera i CNN-a, tko će prvi premašiti brojku od milijun pratitelja, koristila je i glumcu i TV kući i, naravno Twitteru. No, taj je fonemen za sobom povukao cijeli niz onih koji su odlučili postati slavni po svaku cijenu.

Kao i uvijek, jedan od najbržih načina za to na internetu je - golotinja. Posljednja u nizu je Adrianne Curry . Cura iza sebe ima pobjedu u američkom reality showu America's Next Top Model, dva slikanja za Playboy i gomilu svojih fotografija objavljenih na Twitteru.

Ovu, zadnju koju je objavila više ne možete naći. Naime, na njoj vrijedna Adrianne, inače udana za glumca Christophera Knighta , radi u kuhinji. Ispred nje je sudoper, a iza, tamo gdje bi komad odjeće trebao pokrivati stražnjicu, nema ničega. Za Twitter nedopustivo!

Fotografija je skinuta, a Adrianne je zatražila pomoć od Coco, supruge Ice-T-ja koja također u novom setu fotografija pokazuje golo dupe , ali njoj Twitter tu fotografiju nije zabrani.

- Kako se ti izvlačiš s tim? - pitaja je Adrainne Coco na - Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:55