ZABLUDA U OGLEDALU

Uma Thurman pati od sindroma umišljene ružnoće: Vjeruje da nije nimalo lijepa

Uz Thurman poznato je da su od sindroma umišljene ružnoće patili i nesretno preminuli Michael Jackson te Marilyn Monroe.
 AFP PHOTO / Robyn Beck

Iako je većina muške populacije doživljava kao jednu od najzgodnijih i najseksipilnijih žena svijeta holivudska glumica Uma Thurman ne bi se nikada složila s njima. Naime, Thurman pati od sindroma umišljene ružnoće.

Taj se sindrom najčešće pojavljuje ko 'običnih smrtnika' koji se neprestano uspoređuju s fizičkim osobinama slavnih osoba pa su nerijetko nezadovoljni svojim izgledom. Međutim, taj sindrom ne zaobilazi ni slavne osobe.

Uz Thurman poznato je da su od sindroma umišljene ružnoće patili i nesretno preminuli Michael Jackson te Marilyn Monroe. 'Kralj popa' toliko je bio nesiguran da je svoje lice unakazio brojnim plastičnim operacijama kojima je želio postići savršensvo izgleda.

Pravi je apsurd kako je jedna od najljepših fatalnih žena svijeta, Monroe, također paila od sindroma. Iako je tijekom svog života, ali i danas, bila uzor brojnim ženama, slavna se glumica i pjevačica (i ljubavnica) isto borila sa svojim izgledom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 02:45