HOLLYWOOD U ŠOKU

UMRO JE BRZO I ŽESTOKO Novi detalji stravične smrti glumca Paula Walkera: Sin pokušao izvući tatu iz smrskanog auta

 AFP

Zvijezda filma 'Brzi i žestoki', glumac Paul Walker (40), preminuo je u subotu poslijepodne u prometnoj nesreći u Santa Clariti sjeverno od Los Angelesa nakon što je njegov prijatelj izgubio kontrolu nad Porscheom i zabio se u rasvjetni stup, a potom u drvo. Automobil se zapalio pri čemu su obojica smrtno stradala.

Osmogodišnji sin Rogera Rodasa (38) bio je jedan od prvih koji je dotrčao na mjesto nesreće te je pokušao izvući svoj tatu prije nego li se automobil zapalio.

Naime, tragedija se dogodila vrlo blizu mjesta na kojem se održavala humanitarna priredba za pomoć žrtvama tajfuna Haiyan koji je pogodio Filipine koju je organizirala Walkerova organizacija Reach Out Worldwide.

- Njegov sin je preskočio ogradu i potrčao na mjesto nesreće, pokušavao je izvući tatu iz auta. No nije mogao ništa učiniti - kazao je svjedok Jim Torp.

TMZ javlja da se nesreća dogodila dok su se vraćali s 20 minuta duge vožnje pri kojoj su 'isprobavali' automobil Porsche Carrera GT iz autosalona.

Rodas je sjeo za upravljač, a Walker je uskočio na suvozačevo sjedalo jer se još nije imao prilike provozati u impresivnom sportskom automobilu.

Mrtvozornica Dana Bee je kazala kako su njihova tijela bila toliko izgorena da ih je bilo gotovo nemoguće identificirati, pa su to napravili uz pomoć njihovih zubiju.

Policija je potvrdila da je uzrok nesreće bila prebrza vožnja.

- Živio je život brzo i žestoko, a tako je i umro. Volio je brzinu, aute, i morao je umrijeti na ovakav način, u vrlo brzom autu - zaključio je Jim Torp.

Walker je iza sebe ostavio 15-godišnju kćer, Meadow i dugogodišnju djevojku Jasmine Pilchard-Gosnell (23).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:09