NOVI ŽIVOT

EKSKLUZIVNO Severina: Trudna sam s muškarcem koji me obožava. Nikad nisam bila sretnija

 Biljana Gaurina / CROPIX

ZAGREB - Trudna sam s muškarcem kojeg obožavam i koji me obasipa ljubavlju i pažnjom i mislim da nikada nisam bila sretnija - tim je riječima 39-godišnja splitska pjevačica Severina Vučković za časopis Gloriju otkrila da čeka dijete sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem (45), s kojim je u vezi od prosinca.

Ekskluzivno za Gloriju hrvatska je pjevačica rekla da beba stiže u veljači. Otkrila je i kako je gotovo tri mjeseca čekala da objavi sretnu vijest.

- Milan i ja još ne razmišljamo o vjenčanju, živjet ćemo u Splitu - otkrila je Severina ‘ Gloriji ’.

Iako je Severina trudna tri mjeseca, vitkija je nego ikada pa se trbuščić još ne nazire

Obožava djecu

Vijest o trudnoći najveće pjevačke zvijezde u Hrvatskoj iznenadila je mnoge, tim više što je lijepa Dalmatinka oskudno odjevena, plešući u najnovijem video-spotu za svoj ljetni hit,

Severinin ljetni hit 'Brad Pitt' napokon je dobio i službeni video spot čiji autor je Darko Drinovac, dugogodišnji suradnik popularne hrvatske pjevačice.

Seve je na početku spota odjevena u blještavu izazovnu haljinicu s kožnom jaknom preko ramena, a na glavi nosi kaubojski šešir. Hoda po stanu u kojem kao da je nedavno završio divlji tulum i svi partijaneri su popadali od umora.

Kako spot odmiče Severina postaje sve izazovnija. Prvo se pojavljuje u kupaonici odjevena samo u korzet i haltere , a u istom je seksi izdanju i na stepeništu.

Hoće li spot biti prihvaćen među publikom kao i pjesma još ostaje vidjeti. U međuvremenu, pogledajte kako Seve izgleda u spotu...

, pokazala zavidnu liniju i uski struk. No, nema nikakve sumnje da će Severina jednako tako zablistati i u ulozi majke, tim više što pjevačica nikad nije krila koliko voli djecu.

Severininu ispovijest pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 03:35