TREĆA SEZONA

Hrvoje Kečkeš priključio se ekipi ‘Stipe u gostima’

    AUTOR:
    • Tina Premec

  • OBJAVLJENO:
  • 04.02.2010. u 18:47

Ranko Šuvar / CROPIX

Bit će snimljeno 20 epizoda, a na programu HTV-a naći će se na jesen

ZAGREB - Glumačka ekipa “Stipe u gostima” - Filip Radoš, Suzana Nikolić, Vedran Mlikota, Nail Hasanović i Lela Margitić - ponovno se okupila radi snimanja treće sezone te popularne HTV-ove serije. Na prvoj klapi koja je pala jučer u studiju smještenom u kompleksu stare zagrebačke tvornice Katran pojavio se i Hrvoje Kečkeš, ovosezonsko pojačanje u glumačkom castu, koji će tumačiti lik Mire, vizažista iz Rijeke, zbunjenog vlastitom seksualnom orijentacijom.

- Novitet je i što smo ovaj put odlučili snimiti 20 epizoda jer do sada smo ih imali 15 po sezoni. Imat ćemo nešto kraće i brže scene radi dinamičnosti, a ostalo nismo mijenjali. Snimanje će trajati do kraja svibnja, a nakon toga slijedi kraća pauza pa rad na vanjskim lokacijama. Zadnje dvije epizode opet ćemo raditi u Zagvozdu - objasnila je urednica serije Jasmina Božinovska.

U ekipu se vratila i Lana Barić koja je prošlu sezonu pauzirala zbog porodiljnog dopusta. Novi nastavci čiji scenarij ponovno potpisuje Ognjen Sviličić, a režiju Istvan Filakovity i Dražen Žarković, na programu HTV-a naći će se ove jeseni.

Izdvajamo