FEŠTA U HOTELU

NIKOLINA PIŠEK: MOJE FRANCUSKO VJENČANJE 'Vidoje je čovjek zbog kojeg sam pristala na brak'

Povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović, priznala je voditeljica, pomutio joj je pamet. Bež vjenčanicu s velom boje bijele kave naručila je čak iz New Yorka.
 Damjan Tadić / CROPIX

Zanosna u bež haljini Monigue Lhuillier couture, s velom boje bijele kave, Nikolina Pišek u utorak je u francuskom mjestašcu Cap d’Antibes, koje se nalazi između Cannesa i Nice, rekla svečano “da” odabraniku svog srca, srpskom povjesničaru umjetnosti Vidoju Ristoviću, s kojim je u ljubavnoj vezi godinu dana.

Vjenčanje se održalo u luksuznom hotelu s pet zvjezdica. Osim prijatelja iz cijelog svijeta, ovoj luksuznoj svadbi u hotelu u kojem se nalazi i jedan od sto najboljih restorana svijeta prisustvovali su i Nikolinini prijatelji iz Zagreba, a Snježani Mehun Galeković pripala je čast da bude Nikolinina kuma.

Nije željela klasičnu vjenčanicu

Lijepa Nikolina još je prije nekoliko mjeseci rekla da se ne želi udati u klasičnoj bijeloj vjenčanici, a u večernju haljinu bež boje, koju je kupila u New Yorku, kaže, zaljubila se na prvi pogled.

- Nisam nikad poput većine djevojaka ili žena maštala zamišljajući svoje vjenčanje. Iskreno, brak mi nikada nije bio na pameti. Nisam bila opterećena njime, postigla sam sve što sam željela, pa sam se tako ostvarila i u majčinstvu. Pomalo sam se čak osjećala krivom što nikada nisam zamišljala svoje vjenčanje. Znala sam samo to da nikada ne bih mogla ući u brak s muškarcem od kojeg sam dominantnija. Tako o braku nisam ni razmišljala, sve do trenutka dok nisam upoznala Vidoja. Jer, ovo što imam s njim emotivnije je i jače od bilo čega prije. Tek sada mogu reći da proživljavam ljubav u punom smislu te riječi. Što kod njega najviše cijenim? To što je pravi autentični muškarac, vrsta za koju sam mislila da uistinu više ne postoji - rekla je Nikolina, kojoj se s Vidojem ipak nije dogodila ljubav na prvi pogled.

Njih dvoje upoznali su se prije dvije godine u Dubrovniku, da bi se potom, nakon desetak mjeseci sreli u Crnoj Gori, pa u Beogradu, gdje su oboje jedno drugom napokon priznali da između njih nešto postoji.

Na svadbi najvažniji ljudi

- Vidoje je specifičan, on je najosebujniji čovjek od svih koje sam ikad srela - priča Nikolina, koju je Vidoje zaprosio tako što joj je dok su s društvom bili vani ugurao prsten u ruku i rekao: “Ne moraš mi sad ništa reći, ti malo razmisli, pa kad vidiš što hoćeš, onda mi reci.”

- Bila sam u šoku! Ali nije mi trebalo puno vremena za razmišljanje. Znala sam odmah! I rekla sam ‘da’ - ispričala je voditeljica, koja se sa svojim, tada budućim, suprugom dogovorila da njihova svadba bude u inozemstvu.

- Ja sam odabrala mjesto, a odlučili smo da na vjenčanju uz nas bude stotinjak nama najbližih ljudi. Ne volim vjenčanja na kojima mladenci na sam dan svadbe upoznaju uzvanike. Umjesto toga, mi smo odabrali da uz nas u Francuskoj budu nama najvažniji ljudi, da se svi zajedno dobro opustimo, provedemo, možda i popijemo, otpustimo kočnice. Željeli smo naše goste odvesti na mjesto koje nam je drago, gdje smo doživjeli posebne trenutke - rekla je Nikolina, koja je za svoje goste zajedno s Vidojem u ponedjeljak rezervirala dva čarter aviona, iz Beograda i Zagreba, koji su s njihovim uzvanicima poletjeli put Francuske, zemlje u kojoj im je plaćen i smještaj u hotelu.

U luksuznom ljetovalištu na svadbi Nikoline Pišek bio je i jedan od najbogatijih ruskih parova na svijetu, 41-godišnji biznismen Andrej Meljničenko i njegova supruga, bivša srpska manekenka i nekadašnja članica grupe Models, Sandra Meljničenko.

Prihvatila posao u Srbiji

Premda se nagađalo da će mladenci medeni mjesec provesti u Španjolskoj, to nije točno. Umjesto toga, Nikolina i Vidoje u Francusku su otputovali nekoliko dana prije vjenčanja, gdje su poput zvijezda uživali u finim restoranima u kojima su se gostile i neke svjetske zvijezde poput Eltona Johna s djecom i partnerom, Beckhamovi, Madonna...

Nakon svadbe vraćaju se u Beograd, i to zbog njezina novog poslovnog angažmana. Lijepa voditeljica, naime, dobila je posao na srpskoj televiziji B92, na kojoj će raditi emisiju “Bulevar”.

Znači li to da se Nikolina nakon svadbe definitivno seli u Srbiju?

- Ne. Zbog Vidoja sam prihvatila mnoge poslovne angažmane u Beogradu, a što se nas dvoje tiče, mi ćemo i dalje živjeti na dvije adrese: u Zagrebu i Beogradu - rekla je Nikolina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:35