FRCAJU ISKRE

VIDEO Big Brother: Nemeš je tiha patnja većine žena u kući, Marijanu izjeda ljubomora

Plesalo se i pjevalo, a sve je bilo slobonije zbog alkohola. No prvih ljubavnih scena nije bilo, tek jedna igra 'oživljavanja'
 YouTube

Ukućanima Big Brothera neće biti dosadno u narednom tjednu jer su dobili novi maštoviti zadatak. Glumit će zabavljače, plesače, gimnastičare, mađioničare... I na kraju moraju izvesti burlesknu točku.

Zadatak nitko ne može izbjeći jer svatko od njih mora izabrati jednu ili više uloga, a kako bi bili u formi vježbat će svakog jutra i večeri. Nova okupacija im 'ubija' dosadu, zabavlja ih, ali i ljuti jer zadatak neće biti lak pa mnogi paničare i boje se za krajnji ishod. Barem ne razmišljaju o stvarima o kojima ne bi trebali, kao primjerice udana Marijana o Nemešu .

Ljubomorna je na Tamaru i bez obzira što se otvoreno nabacuje zgođušnom Nemešu, smatra kako nije dovoljno slobodna. Ukućani pak misle da je preslobodna jer otvoreno daje do znanja što želi i koga želi.

Od ogovaranja njena ponašanja, Tamarina koketiranja i ostalih sitnih tračeva drugih ukućana, svi su se zabavili povodom Draženovog rođendana. Plesalo se i pjevalo, ali ne i kada su Nemeš i Marijana u pitanju. Odbio ju je zamoliti za ples, zbog čega se Ema s njime posvađala. Ipak, kasnije su se igrali scena 'oživljavanja' po uzoru na španjolske sapunice i nekako izgleda kao da ipak između njih frcaju iskre.

A nije ništa manje zabavno bilo niti na smetlištu, gdje je i dalje najzabavnije promatrati Duška kako se vrti oko Soraje . Dobio je i svojih nekoliko minuta nasamo s njom i bio sretan poput malog djeteta. Večer su završili poput stanara kuće na Košutnjaku, uz smijeh i ples, ali nisu bili opijeni alkoholom poput stanara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:31