NJEZINA GODINA

ŽIVOTNI ZAOKRET LIJEPE VODITELJICE Ecija ima novi posao i sretno je zaljubljena: 'Vezu nisam skrivala, samo je nisam pretjerano izlagala'

Iako smo je uglavnom navikli gledati u TV projektima, odlučila se okušati i na drugim područjima

Ako je suditi prema onoj da će nam godina biti onako kako smo je započeli, Ecija Ivušić onda može biti sigurna da ju čekaju samo dobre stvari.

Osim što je priznala da je opet sretno zaljubljena u Marija Mesaroša, promjene je doživjela i na poslovnom planu.

Iako smo je uglavnom navikli gledati u televizijskim projektima, zadnje tri godine radi na CMC televiziji, Ecija se odlučila okušati i na nekim drugim područjima. Početkom godine zaposlila se u odvjetničkom uredu Golubić i partneri. Objasnila nam je i što ju je potaknulo na ovaj potez.

- Vrijeme ide, godine prolaze, krediti se moraju otplaćivati, a stalnog zaposlenja nažalost nisam imala. Magistrirala sam novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti sa smjerom odnosi s javnosću i politička komunikacija, a s obzirom da s politikom baš i nisam na 'ti', želja mi je bila profesionalno se usmjeriti na odnose s javnošću. U odvjetničkom uredu zadužena sam za brigu o strankama i komunikaciju s njima. Pravo baš i nije moje područje, ali snalazim se - priznala nam je Ecija.

Dodala je da bi najviše voljela raditi na televiziji, koja je njezina najveća ljubav, ali kako je objasnila, projekte ili stalni angažman ne može predvidjeti, pa se u međuvrmenu snalazi.

Što se tiče nove ljubavi, Ecija i Mario nedavno su proslavili tri mjeseca veze.

- Iskreno, nisam se svoju vezu trudila pretjerano skrivati još od samog početka, samo je nisam željela pretjerano izlagati. A svi znamo kako se to u današnje doba radi, najčešće se stavljamo u spotlight putem vlastitih društvenih mreža, mediji na kraju samo ispadaju posrednici - priznala nam je Ecija.

Do prošlog ljeta bila je u vezi s ekonomistom Ivanom Bračom, nakon čega je neko vrijeme uživala u solo statusu.

- Nisam nikad bila pretjerani control freak što se tiče planiranja i bliske budućnosti, a kamoli života. Nikada se nisam razočarala putevima kojima me život vodio. Da sam ga isključivo sama planirala i vodila se vlastitim vizijama budućnosti, sigurna sam da ne bih doživjela ni upola lijepih iskustava i osjećaja nego kad sam mu se prepustila - zaključila je Ecija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 22:08