KONTROVERZNI BRENT

VIDEO: GOLI SLIKAR POJAVIO SE NA ROLAMA ISPRED KATEDRALE Pogledajte kakav je show natjecatelj 'Supertalenta' napravio u centru Zagreba

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 02.10.2018. u 13:54

Screenshot / INSTAGRAM

Brent Ray Fraser

 

Kontroverzni kanadski umjetnik Brent Ray Fraser (39), koji je u nedjeljnoj emisiji "Supertalenta" slikao na platnu - ne kistom, nego vlastitim penisom - u Zagrebu je boravio još prije tri mjeseca, kad hrvatska javnost za njega nije niti znala.

Brent je tad na Instagramu objavio dva videa - prvi iz hotelske sobe, gdje se snimao kako u tangama u krevetu jede bananu i vježba jogu, a drugi je nastao ispred - katedrale!

Dok je ispred crkve nastupao jedan hrvatski folklorni sastav, Kanađanin se oko njih "rolšuhao", i to u kratkim hlačicama te gologa torza. Prolaznici nisu mogli vjerovati vlastitim očima, a nesvakidašnji prizor posebno je začudio starije gospođe.

Sličnom snimkom, ali s Trga bana Josipa Jelačića, Brent se pohvalio i dan ranije. Znatiželjni Zagrepčani htjeli su se fotografirati s ekscentričnim gostom iz Kanade, a Fraser je sve popratio riječima: "Stvaram nova prijateljstva".

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo