DEMI LOVATO

VIDEO: JEDNA OD NAJVEĆIH GLAZBENIH ZVIJEZDA DANAŠNJICE HITNO PREBAČENA U BOLNICU Mlada pop princeza hospitalizirana zbog predoziranja

 
 INSTAGRAM

Demi Lovato (25) u utorak nešto prije 12 sati po lokalnom vremenu završila je u bolnici u Los Angelesu, a sumnja se kako se nagrađivana američka pop pjevačica i glumica predozirala, prenosi portal TMZ. Prvotno se spominjalo da je riječ o predoziranju heroinom, no kasnije je utvrđeno da je riječ o nekoj drugoj supstanci, ali nije objavljeno kojoj.

U bolnicu je prevezena iz svoje vile u naselju Hollywood Hills, a do dolaska medicinskoga osoblja glazbenica je već bila bez svijesti.

Kako piše TMZ, liječnici su joj na licu mjesta dali lijek Narcan, koji se koristi u slučajevima predoziranja, a tek onda krenuli su kolima hitne pomoći u bolnicu.

Demino stanje je stabilno, a jedna njezina rođakinja je na društvenim mrežama objavila da je pjevačica prišla k svijesti.

Samo večer prije, Demi se zabavljala na rođendanu u West Hollywoodu, a na svom privatnom profilu na Instagramu navodno se pohvalila i fotografijama na kojima, rekli su prijatelji, izgleda sretno i zadovoljno.

Podsjetimo, Lovato se godinama borila s ovisnošću - imala je problema s alkoholom, drogom i lijekovima, a na odvikavanju je bila u više navrata.

Pop zvijezda nedavno se, točnije u ožujku, pohvalila kako je već šest godina "čista", a prošli mjesec objavila je singl "Sober" (što na hrvatskom jeziku znači trijezna), u kojemu je priznala kako je opet počela piti.

Lovato je najviše problema s ovisnostima imala kao tinejdžerica, a na rehabilitaciju se prijavila kad je s nepunih 20 godina patila od bulimije, bipolarnog poremećaja i kad se redovito samoozljeđivala. Alkohol je to samo još više poticao, pa je otišla na liječenje koje je tad završilo uspješno. Svoju borbu javno je priznala i o njoj često govorila, a više puta rekla je i kako joj to pomaže da se nastavi brinuti o sebi.

Inače, Demi je ovaj tjedan trebala krenuti na mini turneju, tj. imala je dogovoren koncert u Atlantic Cityju, ali njezini suradnici otkrili su kako se pjevačica u posljednje vrijeme "borila s unutrašnjim demonima".

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:20