SPEKTAKULARNO

VIDEO: Konačno je osvanuo novi spot Lady Gage i Beyonce

Konačno je objavljen dugo očekivani erotičan spot ekscentrične pop dive Lady Gage i Beyonce Knowles 'Telephone'.

U spotu, koji je režirao Jonas Akerlund, a ima zanimljivu priču tarantinovske estetike i zapleta (ali podsjeća i na film 'Thelma and Louise' ) Beyonce iz zatvora spašava Gagu kamionetom poznatim kao 'Pussy Wagon' koji je korišten u filmu Kill Bill.

U uvodnim kadrovima vidi se Gaga koju robusne čuvarice zatvora vode u ćeliju. Pop zvijezda odjevena samo u mrežaste čarape i crnu ljepljivu traku na grudima skače na rešetke, a iz pozadine se čuje komentar jedne zatvorenice koja kaže „rekla sam vam da nema penis“.

Prve plesne scene odigravaju se u hodniku i dvorištu zatvora u kojem se Gaga ne zadržava dugo, jer joj u pomoć stiže Beyonce.

- Imaš sreće, neki te je idiot izvukao. No, vratit ćeš se ti dušo – kažu potom Gagi zatvorski čuvari dok je izvode iz zatvora. Ondje je u kamionetu Beyonce dočeka riječima „Bila si vrlo zločesta djevojka. Vrlo, vrlo, zločesta, zločesta, djevojka Gaga.

Masovne plesne scene nastavljaju se u kuhinji restorana brzom hranom, a potom i u samom restoranu nakon općeg trovanja gostiju.

Gaga i Beyonce konačno kroz pustinju bježe od policije, očito u Meksiko, a kraj spota najavljuje novi nastavak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:29