DOKAZNI MATERIJAL

VIDEO: Kusturica vratio Stankovićeve snimke

Dvadeset i dvije minute snimljenog materijala Stanković je morao nakon jednosatne žestoke svađe predati razbješnjelom gostu, jer nije bilo drugog načina da napusti Mokru Goru
Mecavnik (Srbija), 160108.Kustendorf film festival. Nikita Mihalkov i Emir Kusturica na jednom od filmskih radionica u Kusturicinom Drvengradu na Mokroj Gori (zapadna Srbija).Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjević / CROPIX

ZAGREB - Emir Nemanja Kusturica održao je obećanje, pa su tako u nedjelju navečer na adresu HTV-a stigle snimke koje je kontroverzni redatelj iritiran pitanjima Aleksandra Stankovića u srijedu na Mokroj Gori ukrao televizijskoj ekipi.

- Ne znam što bih rekao. Ja te snimke još nisam vidio pa ne mogu kazati jesu li originalne. Međutim, kolega Petar Štefanić koji je dio tog materijala emitirao u nedjeljnim noćnim vijestima kaže da mu se čini da Kusturica ništa nije rezao - kaže Aleksandar Stanković koji je, podsjetimo na Kusturičinom ranču zbog pitanja o Miloševiću i Gotovini, koja se njegovom sugovorniku nisu dopala, prije par dana bio izložen verbalnoj agresiji, psovkama, prijetnjama i ucjenama, a dvadeset i dvije minute snimljenog materijala morao je nakon jednosatne žestoke svađe predati razbješnjelom gostu, jer nije bilo drugog načina da napusti Mokru Goru.

- Nisam vjerovao da će Kusturica vratiti snimke, kako je to proteklih dana tvrdio po novinama. Sad kad su tu na HTV-u založit ću se da se taj materijal svakako emitira, bilo u 'Nedjeljom u 2', bilo u nekoj drugoj emisiji - napominje Stanković, koji dodaje da mu je žao što nije imao prilike napraviti cijeli intervju:

- To bi bilo bolje i po Kusturicu, jer bi se sada pričalo o njemu, a ne o svim pratećim skandalima koje je napravio tijekom boravka naše ekipe na Mokroj Gori - tvrdi tv-urednik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 22:49