ZAREDALE SE GAŽE

VIDEO: 'LOMIŠ, KRALJICE! SAMO NAPRIJED!' Twerkašica iz 'Supertalenta' novim provokativnim nastupom u noćnom klubu u Sinju opet uzburkala javnost

 
 INSTAGRAM

Čini se kako je Vukovarka Sarah Seifert nastup u showu "Supertalent" odlučila iskoristiti za izgradnju daljnje karijere, a sudeći po gažama kojih ima napretek, ide joj i više nego dobro.

Tako je ova 18-godišnja twerkašica, koja je izazovnim plesom podijelila javnost, a o njoj su se raspisali i britanski mediji, nedavno gostovala u jednom klubu u Sinju, gdje je bila glavna zvijezda večeri.

Atmosferu je, kao i obično, dovela do usijanja, a snimku, kojom se pohvalila na Instagramu, u samo jednom danu pogledalo je više od 10.000 ljudi.

- Luda bila i ostala - napisala je Sara ispod videa, a oduševljeni pratitelji nadovezali su se komentarima:

- Wow! Predivna! Lomiš, kraljice! Idemo, samo naprijed! Klonite se primitivnog i konzervativnog razmišljanja! Ovo je baš cool! Vrlo dobro - odgovorili su joj obožavatelji na društvenoj mreži.

Kontroverzna Vukovarka ovih dana nastavlja svoju plesnu turneju, a na Facebooku je najavila kako će u subotu, 25. studenoga, gostovati u velikogoričkom klubu Hyperion.

Luda bila i ostala... #twerk #od0do100

A post shared by Twerk dancer (@gg_queen1) on

Music: Krajno- Hajlele Anthem #twerk #sarahseifert

A post shared by Twerk dancer (@gg_queen1) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:57