NOVI STUDIO

VIDEO: NJEGOVE SNIMKE IMAJU MILIJUNE PREGLEDA, A SAD IDE U NJEMAČKU 'Kad sam prvi put zasvirao harmoniku, još nisam znao ni čitati ni pisati...'

 
Samir Nurkić
 Biljana Blivajs / CROPIX

Samir Nurkić imao je samo pet godina kad ga je opčinio melodičan zvuk harmonike. Njegovu darovitost lani su prepoznali i gledatelji showa "Supertalent", čija je srca osvojio već u prvom nastupu, a dogurao je sve do polufinala.

Ovaj talentirani svirač dao je ekskluzivni intervju za novi broj magazina Studio uoči njemačke mini turneje u sklopu koje će nastupiti za hrvatsku dijasporu u Bonnu i Berlinu.

- Kad sam prvi put zasvirao harmoniku, još nisam znao ni čitati ni pisati... Susjedima sam često išao na živce pa su mi zbog buke znali pozvati policiju - prisjeća se Samir.

A otkrio nam je i kako je osvojio suprugu - harmonikom, naravno.

- Uz njezin zvuk dopratio sam je kući s prvog spoja - rekao je Nurkić.

Osim intervjua s njim, u petak u novom Studiju pročitajte i dosad neispričanu priču o zadnjoj pjesmi Olivera Dragojevića, redatelj Ivan Goran Vitez govorio nam je o svom aktualnom filmu "Dopunska nastava", a tu su i glumice Ankica Dobrić te Slavica Knežević koje oduševljavaju ulogama sestara Degen u predstavi "Fine strine s Opatovine" koja cijelo ljeto igra na histrionskoj pozornici na zagrebačkoj Opatovini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:08