ODABRAO HUGH HEFNER

VIDEO: OVO SU NAJSEKSI ŽENE NA INSTAGRAMU 2015. I Playboy se slaže - njihovi profili na društvenim mrežama ostavit će vas bez daha

 Instagram

Jedan od najpopularnijih muških časopisa na svijetu, Playboy, proveo je godinu na izmaku, između ostalog, prateći društvene mreže i ljepotice koje su stekle neku popularnost. Najviše ih je, naravno, na Instagramu.

No, kroz cijelu godinu su u Playboyu bili marljivi i ljepotice koje bi im na Instagramu zapele za oku, pozvali na profesionalno snimanje. Ne sumnjamo da postoji dobar razlog zašto recimo Lindsey Pelas ima preko dva i pol milijuna sljedbenika, a Lexy Panterra više od 600.000.

U kratkom videu Playboy donosi najbolje isječke sa snimanja koja su trajala tijekom 2015, a odmah će vam postati jasno i zašto su one toliko popularne.

Većina ih ima i svoje službene stranice i ako ste mislili da ćete na njihovim profilima pronaći golotinju, prevarili ste se. Naime, Instagram ne dozvoljava gole fotografije pa su i ove ljepotice uvijek pokrivene na strateškim mjestima, a većina fotografija koje objavljuju su profesionalne.

Pogledajte u videu kako su izgledala snimanja za Playboy, a zatim u nastavku otkrijte i tko su te ljepotice.

Linker
27. travanj 2024 20:45