STIŽE ZA DVA TJEDNA

VIDEO: Severina 'polugola' snimala spot Lola

 YouTube

Hrvatska pjevačica Severina , jučer je u beogradskom klubu Magacin snimila dio spota za pjesmu 'Lola', sa svojeg novog albuma 'Miligram'.

Oskudno odjevena, Seve je u korzetu i s perikom na glavi, stajala usred mračnog, praznog kluba i pjevušila tekst pjesme kada je netko iznenada upalio reflektor i obasjao je.

- Super je ekipa. Drago mi je da radim s talentiranim ljudima, s ljudima koji su puni entuzijazma i volje. Bit će sigurno lijep spot. Ne bih ja sada tu opisivala kako će to sve izgledati, ni je li spot provokativan, neka ljudi sami procijene. Drago mi je da je Ivana, koja je osmislila sve, realizirala svoju želju jer je izuzetno simpatična i taj njen entuzijazam je zarazan – rekla je Severina za Blic.

- Nije bilo potrebe za kompromisima jer mi se dopala sama ideja od početka. Poslije smo je samo nadograđivali. Ludilo – dodala je Severina, odjenula kožni ogrtač i otišla sa suradnicima za stol u mračni ugao kako bi pričekala da se okupe članovi benda i da se sve namjesti za snimanje. - Sam spot odgovara potpuno tematici pjesme Lola; moći će se vidjeti kako je to kada je žena zaljubljena u jednog čovjeka i onda stalno doživljava poraze u vezama dok jednog trenutka stvarno ne poludi i ne počne se osvećivati.

- Ovo što radi Severina sada, nije radila nikada u svojim spotovima. Natjerali smo je da izrazi sve emocije koje jedna žena može iskazati u napadu bola i bijesa. Veliko je zadovoljstvo vidjeti jednu od najljepših žena na svijetu u toj ulozi - kaže autorica spota Ivana Bajić.

Snimanje videa trebalo bi biti dovršeno kroz dva tjedna.

Album je do sada prodan u 250.000 primjeraka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 12:50