NAŠLI I AUTO

VIDEO: SLUČAJ ZAPREPASTIO BRITANIJU U dvorištu poznate glumice, koja je s djecom nestala prije tri tjedna, našli tri leša

 Metropolitan police

Glumica koja se proslavila ulogom u britanskoj seriji 'EastEnders' nestala je još prošlog mjeseca s dvoje svoje maloljetne djece. No, potraga za 43-godišnjom Sian Blake pretvorila se u istragu umorstva jer je policija u dvorištu njezine kuće u Erithu pronašla tri mrtva tijela. Kako piše Guardian , tijela još nisu službeno identificirana pa se stoga ništa konkretno ne može potvrditi, no sumnja se da se radi o tijelima Blake i djece.

Glumica je nestala zajedno sa svojom djecom osmogodišnjim Zacharyjem i četverogodišnjim Amonom. Pored toga, policija traga i za Arthurom Simpsonom-Kentom, Sianinim partnerom i ocem njihove djece koji je posljednji put viđen 16. prosinca prošle godine kada je policija zadnji put razgovarala s njim kako bi saznala neke informacije.

Kent se vodi kao nestala osoba jer ga policija, otkad je razgovarala s njim, više nije uspjela kontaktirati.

Sian Blake je zadnji put bila viđena na području Waltham Foresta u istočnom Londonu početkom prosinca prošle godine.

Automobil glumice pronađen je 3. siječnja u istočnom Londonu, no ne zna se tko ga je tamo parkirao. Razmatraju se sve mogućnosti, kao i da je obitelj žrtva zločina.

Blake, koja je glumila u megapopularnoj BBC-jevoj seriji tijekom devedesetih, navodno je u vrijeme nestanka imala velikih zdravstvenih problema i smatra se da nije ni dobila potrebnu medicinsku pomoć. Osim u EastEndersima glumila je u još nekoliko TV serija i filmova, no povukla se iz glume kako bi postala učiteljica znakovnog jezika, piše Guardian.

Getty

Policija iznosi tijelo iz dvorišta kuće Sian Blake (Getty Images)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 06:48