VATRENA DODJELA

VIDEO: Sočan poljubac Sandre Bullock i Scarlett Johansson

 AP

LOS ANGELES - Sandra Bullock oduševila je publiku i gledatelje na sinoćnjoj MTV-evoj dodjeli filmski nagrada. Naime, Bullock je, odjevena u svjetlucavu crnu haljinu, dobila veliki aplauz prilikom primanja MTV-eve verzije nagrade za životno djelo (MTV Generation Award), a ovo joj je bilo prvo pojavljivanje u javnosti nakon razvoda od nevjernog supruga Jesse Jamesa ranije ove godine.

Prilikom govora zahvale 45-godišnja se glumica okomila na glasine tabloida navodeći 'Nisam mrtva' te poljubila kolegicu Scarlett Johansson!

Nagradu su Bullock predali njeni kolege Bradley Cooper, s kojim glumi u filmu 'All About Steve', Betty White s kojom dijeli platno u 'The Proposal'. Kada su Scarlett pitali zašto i ona dodjeljuje nagradu, odgovorila je kako želi 'dati pusu' Sandri što je ona pomalo nespretno prihvatila.

- Nije važno što se vidjeli ili čuli o meni u posljednje vrijeme. Volim ono što radim i ne idem nikamo. Sada kada smo i to odradili možemo li se vratiti na normalno - rekla je Bullock nakon iznenađujućeg poljupca s Johansson.

Što se tiče samih filmskih nagrada, drugi dio sage 'Sumrak' u potpunosti je zasjenio konkurenciju. 'Mladi mjesec' osvojio je nagradu za najbolji film, poljubac, glavnu žensku ulogu za Kristen Stewart te glavnu mušku ulogu i titulu svjetskue superzvijezde za Roberta Pattisona.

- Izgleda da je 'Sumrak' najbolji, i u potpunosti se slažem! - rekla je Stewart.

Najbolja 'šora' bila je ona između Beyonce Knowles i Ali Larter dok je za najstrašniji trenutak nagrađena Amanda Seyfried za film 'Jennifer's Body'. 'Najveća zvijezda' je Rain iz filma 'Ninja Assassin', Zach Galifianakis je nagrađen za najbolji nastup u komediji ('The Hangover') dok je Anna Kendrick nagrađena kao najbolja mlada zvijezda za film 'Up in the Air'.

Tom Cruise je započeo svečanost dodjela glumeći svog lika iz filma 'Topic Thunder' Lesa Grossmana, a kasnije je oduševio okupljene plesom s Jennifer Lopez. Cruiseovo su pojavljivanje obilježile i vrlo česte cenzure zbog 'neprimjerenog govora'.

- Najbolja 'šora': Beyonce Knowles vs. Ali Larter, «Obsessed»

- Najbolji poljubac: Kristen Stewart i Robert Pattinson, «Sumrak saga: Mladi mjesec»

- Najzbunjujući trenutak: Ken Jeong, «The Hangover»

- Najstrašniji trenutak: Amanda Seyfried, «Jennifer's Body»

- Najbolja mlada nada: Anna Kendrick, «Up in the Air»

- Najbolja ženska uloga: Kristen Stewart, «Sumrak saga: Mladi mjesec»

- Najbolja muška uloga: Robert Pattinson, «Sumrak saga: Mladi mjesec»

- Svjestska superzvijezda: Robert Pattinson, «Sumrak saga: Mladi mjesec»

- Najbolji zlikovac: Tom Felton, «Harry Potter i princ miješane krvi»

- Najbolja zvijezda: Rain, «Ninja Assassin»

- Najbolji nastup u komediji: Zach Galifianakis, «The Hangover»

- Najbolji film: «Sumrak saga: Mladi mjesec»

- Nagrada MTV generacije: Sandra Bullock

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:00