BILO JU JE STRAH

ŽIVOTNA DRAMA NAŠE MISICE Iza Splićanke je najteža godina u životu: 'Majka me nije prepoznala i tada me strahovito zazeblo oko srca...'

 Privatni album (via Scena.hr)

Dora Vukušić (21) u utorak je u Zagrebu proglašena fotomodelom godine, a za portal Scena.hr priznala je da se osjeća divno.

Dora je kći splitske dizajnerice Branke Vukušić zbog čega je već odmalena odrastala u modnom svijetu.

Osim lente modela godine Dora je vlasnica i titula Miss Adriatic International i Miss Tourism Queen World.

Iako je sve ove titule neizmjerno vesele, iza Dore je teška godina. Kako piše Scena.hr , Dorina majka lani je oboljela od teškog oblika karcinoma, a 21-godišnjoj misici tada se srušio cijeli svijet.

- Vratila sam se s revije iz Turske. Majka me nije prepoznala i tada me strahovito zazeblo oko srca. Bilo me strah da ne izgubim majku. Strahovito bolna i teška spoznaja. Čvrsto sam vjerovala u dobro, vjerovala sam u nas… Ne postoji ni jedna druga opcija osim da ozdravi. Majka je bila hrabra za sve nas. Počela se boriti se i vratila nam je nadu - ispričala je Dora.

Dodala je da vjeruje kako će njezina majka ozdraviti. Sada je očekuje još jedna operacija pa će, kako je rekla, njezina obitelj lakše disati.

- Moja majka je divna žena i veliki borac, i ne mogu zamisliti život bez nje. Ona mi je i majka i najbolja prijateljica, ona mi je sve, kazala je.

Njezin otac je 2007. godine preminuo nakon borbe s dugom i teškom bolesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:34