ALI U LJUBAV I DALJE VJERUJE

'ZLATNOME PARU' IPAK JE DOŠAO KRAJ Naša prelijepa manekenka napokon potvrdila višemjesečne glasine o razvodu od nogometaša: 'Slobodna sam žena'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.03.2018. u 12:20

Zagreb, 230612.
Nakon 4 godine veze vjencali su se nogometas Dinama Jerko Leko i manekenka Iva Saric. Obred je odrzan u crkvi Svetog Josipa na Tresnjevci, a zabava u Golf i Country clubu. Obredu je prisustvovao i njihov petomjeseceni sin Carlos.
Na slici: Jerko Leko i Iva Saric. Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markicevic / CROPIX

 

Iva Šarić imala je svega 19 godina kad je započela vezu s osam godina starijim nogometašem Jerkom Lekom. Par se vjenčao 2012. - zbog skladne veze s punim pravom prozvali su ih hrvatskim "zlatnim parom", a kruna njihove ljubavi definitivno su sinovi Carlos (6) i Leon (4).

Ipak, još prošle godine počelo se šuškati kako Iva i Jerko ne žive zajedno jer im je brak u krizi. Ni ona ni on tad nisu ništa htjeli komentirati, ali manekenka je sad Storyju napokon potvrdila da je opet sama.

- Ne osjećam se dobro kad intimu dijelim s javnošću... Jedino što ću na tu temu sad prvi i zadnji put reći jest da sam slobodna žena - izjavila je Iva (29).

Dodala je, kako je bez obzira na razvod, ostala pozitivna, a u ljubav, kaže, i dalje vjeruje.

- Postoji više vrsta ljubavi i ona dolazi u više oblika. Pa kako onda ne vjerovati u nju? Ona je pokretač cijeloga planeta i svih ljudi - zaključila je manekenka.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo