IZBORNIK JE VJEROVAO

JASMIN REPEŠA JOŠ U KOLOVOZU NAJAVIO ŽORIĆU 'Trebaš mi u Sloveniji, idemo barem do polufinala'

Ovo nije priča od jučer, ovo je priča koju znam dosta dugo. Jasmin Repeša i tada, prije gotovo dva mjeseca, bio je uvjeren kako će Hrvatska igrati u polufinalu
 Ales Fevzer / CROPIX

Vrijeme radnje je početak kolovoza, mjesto radnje Strasbourg. Luka Žorić tek je sanirao gležanj desne noge, da bi u prvoj utakmici protiv Grka ozlijedio i gležanj desne noge. Gledao je iz hotelske sobe kako nas razbijaju Francuzi, a kad je sljedećeg dana uslijedio i poraz od Nijemaca, Jasmin Repeša je došao u sobu do Žorića.

- Ozlijeđen sam, samo se mučimo, tko zna u kakvoj ću biti formi i hoću li se uopće oporaviti do Eurobasketa – kazao je Žorić Repeši.

- Bez brige, ti meni trebaš za polufinale u Ljubljani, do tada ćeš biti OK.

Rekao je to Repeša mrtav-hladan. U danima kad nam je pola reprezentacije bilo ozlijeđeno i kad su nas na pripremama gazili svi koji su to željeli.

Ovo nije priča od jučer, ovo je priča koju znam dosta dugo. Jasmin Repeša i tada, prije gotovo dva mjeseca, bio je uvjeren u polufinale. A Luka Žorić se toga vrlo jasno sjeća. I ne trebate se uopće pitati kakav će danas Žorić istrčati u polufinalu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:22