INCIDENT

PRIVATNI TULUM U UGLEDNOM RESTORANU ZAVRŠIO ŠAKAČKIM OBRAČUNOM NBA ZVIJEZDA Sve je počelo s pokušajem isprike, a onda je u sekundi poletjela šaka!

 
Tristan Thompson i Draymond Green (prvi s lijeva u bijelom dresu)
 Profimedia, SIPA USA

Prema svjedočanstvima više izvora i pisanju više medija, američki košarkaši Tristan Thompson i Draymond Green, igrači Cleveland Cavaliersa i Golden State Warriorsa, sukobili su na privatnom tulumu koji je nakon dodjele nagrada ESPY 18. srpnja u losanđeleškom restoranu Delilah organizirao LeBron James, Thompsonov bivši suigrač iz Cavaliersa.

No, unatoč tome i dalje se ne zna što se točno te večeri dogodilo.

Naime, portal Bossip tvrdi da im je više izvora potvrdilo da je Thompson šakom u glavu udario Greena te da su se James i Greenov suigrač Kevin Durant umiješali i zaustavili sukob prije nego što eskalirao. Novinar Fox Sportsa preko Twittera je naočigled potvrdio ovu verziju priče.

"(Draymond Green) je prišao (Tristanu Thompsonu) kako bi se ispričao za ono što se dogodilo nakon četvrte utakmice finalnog doigravanja za NBA prvaka. Thompson je rekao: "Ne, čovječe", Green je pokušao ponovno: "Ajde, nisam to tako mislio" i Thompson ga je onda udario šakom. Green nije pao", napisao je na Twitteru Jason McIntyre.

Događaj na koji se referira McIntyre dogodio se, kako je i rekao, nakon četvrte utakmice finalnog doigravanja za NBA prvaka u kojem su se sučelili Cleveland Cavaliers i Golden State Warriors.

Naime, Thompson se nakon utakmice poželio rukovati s Greenom, međutim Green ga je odbio. Da bi dolio soli na Thompsonovu ranu, Green je tijekom pobjedničke parade Warriorsa (slavili su sa 4:0 u susretima te su postali prvaci) rekao da on i Thompson "nisu iste prirode".

"Puno momaka u (NBA ligi) je mekano. Jednostavno nismo iste prirode. To je sve što imam za vas. Nismo isti. Rekao sam jednom od njih poslije utakmice kada se pokušao rukovati sa mnom: 'Tristane, nismo iste prirode'", rekao je Green.

The Athletic je kasnije potvrdio da je došlo do sukoba, ali da nitko nikoga nije udario već da je Thompson Greena iznenadio "udarcem", ali da je to manje bio udarac već da je to više bilo "silovito guranje šake u lice". Tulum se nakon toga nastavio bez novih incidenata.

SBNation piše da su se Green i Thompson sukobili i nakon prve utakmice finalnog doigravanja te da je Green praktički zamolio Thompsona da ga "pronađe tijekom ljeta". "Tijekom ljeta se možete naći s bilo kime bilo gdje. Sve te priče - "nađimo se vani, nađimo se kod autobusa" - mi nisu interesantne jer ne želim platiti kaznu zbog toga. Ali, ako me želiš vidjeti negdje drugdje, to je u redu. Bilo kada."

Green se o svemu u srijedu oglasio putem Instagrama. "Uživao sam u vašim pričama i talk show emisijama tijekom posljednjih dana!!! Oni su međutim netočni!!! U redu, nastavite moji dobri ljudi. Možda bi trebali otkazati onu paradu", napisao je Green. Ovaj posljednji dio o paradi se referira na Facebook događaj koji je pokrenut nakon što se priča o Thompsonovom navodnom udaranju Greena proširila internetom.

I to nije bilo sve što je napisao. "A ne, zadržite paradu jer (Cleveland) neće imati novu neko duže vrijeme... Zaboravio sam da je (LeBron James) otišao. Na kraju, govorim vam ove činjenice jer su mi dosadile vaše priče. Stvarno me nije briga", dodao je Green.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 23:42