KRATKO JE TRAJALO

Vujčić napustio Split i otišao u Efes Pilsen

Bilo je predivno i predstavljalo mi je iznimno zadovoljstvo. Bez obzira na moj odlazak, vjerujem da momci mogu osvojiti prvo mjesto u A-1 ligi - rekao je Vujčić
 Jakov Prkić / Cropix

Bilo je slatko, ali trajalo je kratko. “Ljubavna priča” Nikole Vujčića i Splita CO, povratak hrvatskog košarkaškog diva u matični klub prekida se nakon nešto više od dva mjeseca treninga i tri službene utakmice u A-1 ligi. Velimir Perasović i Efes Pilsen dugo su ga zvali i tražili, a kad je postalo jasno da na duže vremensko razdoblje neće moći računati na srpskog centra Miroslava Raduljicu, odlučili su ponuditi Vujčiću ugovor do kraja sezone.

- Gotovo je, putujem u Istanbul, u ponedjeljak sam na treningu, a vjerojatno ću u srijedu debitirati za Efes Pilsen u Euroligi protiv Valencije - rekao je Vujčić dok je autobusom vodio Splićane na utakmicu u Zabok.

- Bilo je predivno i predstavljalo mi je iznimno zadovoljstvo. Bez obzira na moj odlazak, vjerujem da momci mogu osvojiti prvo mjesto u A-1 ligi. Ostat ćemo u svakodnevnom kontaktu, još uvijek se osjećam kao dio ove momčadi. Njihov uspjeh bit će i moj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 12:26