KHEDIRA PRVI IZBOR

Ancelotti: 'Imam igrače koji mogu zamijeniti Modrića'

Iako se mnogi pitaju koliko dobro će fukncionirati Realova momčad, pogotovo obrambeni dio veznog reda, u sljedećim mjesecima bez Luke Modrića, trener Madriđana Carlo Ancelotti uvjeren je da će pronaći dobru zamjenu za hrvatskog reprezentativca.

"Imam igrače koji mogu zamijeniti Modrića. Kad to kažem, prije svih mislim na Khediru, Illarramendija i Isca. Koga ću od njih koristiti ovisit će i o ravnoteži unutar momčadi, koju se ne smije narušiti", rekao je trener europskog prvaka, a potom detaljnije analizirao što mu koji od igrača donosi.

"Khedira je skloniji obrambenim zadacima, s Iscom dobivamo kvalitetu više, ali nije toliko naviknut na obrambenu ulogu. Vidjet ćemo. Spajanjem Khedire i Kroosa dobivamo kopiju zadnjeg veznog reda svjetskih prvaka", rekao je Ancelotti u intervjuu za Radio Nacional de Espana, iz čega se može naslutiti da je njemački reprezentativac u prednosti pred drugim kandidatima za popunjavanje Modrićeve pozicije.

Osim o aktualnom trenutku u svom klubu, Ancelotti je rekao da ga trenutno ne zanima posao izbornika talijanske nogometne reprezentacije.

"Conte je odličan trener i Savez je dobro učinio kad ga je izabrao. Mene ovog ljeta nitko nije kontaktirao. A i da su me pitali rekao bih im da mi je dobro u Madridu i da želim nastaviti svoj posao u Realu. Imam ugovor do ljeta 2016. godine, tako da imamo dovoljno vremena za pregovore o produljenju", rekao je Ancelotti o svom statusu, a dotaknuo se i određenih problema u talijanskom nogometu, između ostalih i Marija Balotellija.

"Nije istina da ga ne podnosim. Zapravo, ne podnosim one koji govore o njemu. Balotelli nije najvažniji problem talijanskog nogometa. Mnogo je ozbiljnijih problema s kojima se treba suočiti", zaključio je Ancelotti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:17