LOV NA MODRE KLINCE

Bayer (L) službeno upitao: Koliko košta i je li Milan Badelj na prodaju?

Nismo uspjeli doznati kolika je cifra spomenuta. No, nije nikakvo čudo da bi Bayer u svoje redove želio dovesti igrača koji se prometnuo, uz Moralesa, u prvo ime vezne linije Modrih
Karlovac, 221109.Stadion Branko Cavlovic - Cavlek.Nogometna utakmica 1. T-Com HNL, 15 kolo.Karlovac - Dinamo.Na fotografiji: Milan Badelj i Andrej Kramaric.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

U ponedjeljak je prema modrom klubu krenuo upit za Milana Badelja. Stigao je od Bayera iz Leverkusena. Nismo uspjeli doznati kolika je cifra spomenuta pri izrečenoj zainteresiranosti za veznjaka Modrih i mlade reprezentacije. Naravno da nije nikakvo čudo da bi bundesligaš u svoje redove želio dovesti Badelja koji se ove sezone prometnuo, uz Moralesa, u prvo ime vezne linije Modrih, pišu Sportske novosti.

SAZNAJTE SVE O SPORTU NA STRANICAMA SPORTSKIH NOVOSTI

Jasno je ipak da Badelj neće biti prodan. Pred njega je, kad je odlazak u pitanju, postavljen znak - stop! Modri na njemu misle graditi momčad za sljedeću sezonu. Ove je dečko iz Gajnica bio gotovo briljantan, kad on nije bio u momčadi, Jurčićeva ekipa igrala je slabije. Badelj je konstantan, rijetke su utakmice u kojima je bio ispod razine svojih mogućnosti.

Točnije, mogli bismo kazati da je on bio najkonstantniji nogometaš Modrih ove jeseni. Badelj će biti na meti mnogih jakih europskih klubova svakog prijelaznog roka, a u budućnosti će bit jako teško zadržati ga u plavoj svlačionici. Tako da će za sada upiti 'tipa Bayer’ biti stavljeni ad acta. Kao i Lovren ima 20 godina, što samo dokazuje koliko su Dinamovi klinci cijenjeni na europskom tržištu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 06:23