NEVOLJE U WEST HAMU

Bilićev igrač lažirao ozljedu: 'Kada mrzim, ne je... nikoga. Napravit ću sve da još više mrze'

 Clive Rose/Getty

Premda u finiš sezone ulaze s velikim ambicijama, pitanje je kako će se najnovija situacija odraziti na atmosferu u momčadi Slavena Bilića.

Naime, Diafra Sakho propustio je utakmicu s Arsenalom zbog ozljede, koja se kasnije ispostavila lažnom! Kada je u petak senegalski napadač saznao da nakon dvije uzastopne partije u udarnoj momčadi Hammersa odlazi na klupu, odmah je obavijestio liječnike da je ozlijeđen te je napustio klupski kamp.

Potom ga nije bilo ni na utakmici, jer ga je izostavljanje 'silno pogodilo', što je dokazao i vrlo slikovitom objavom na Snapchatu:

"Kada mrzim, ne je... nikoga. Napravit ću sve da me mrze još više", napisao je još u četvrtak napadač koji je ove sezone upisao 19 utakmica i šest pogodaka.

S obzirom da West Ham već u srijedu igra možda i najvažniju utakmicu sezone, uzvratnu utakmicu FA kupa protiv Man. Uniteda, hrvatski trener morat će vrlo brzo riješiti ovaj problem. Početkom sezone zbog discipline je potjerao Morgana Amalfitana iz kluba, čime je dodatno učvrstio svoj gard u svlačionici, što će napraviti sada?

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 01:19