POVRATAK ULOŽENOG

BLAGAJNA SE PUNI Dinamu dva milijuna eura za Jedvaja? Bonus za Halilovića nakon 10 utakmica

Pričalo se da bi Dinamo za Halilovića dobivao oko milijun eura za svakih 10 nastupa...
LEVERKUSEN, GERMANY - AUGUST 30: Tin Jedvaj of Leverkusen (R) is hugged bay Stefan Kiessling after scoring during the Bundesliga match between Bayer Leverkusen and Hertha BSC Berlin at BayArena on August 30, 2014 in Leverkusen, Germany. (Photo by Juergen Schwarz/Bongarts/Getty Images)
 Juergen Schwarz / 2014 Getty Images

Prelazak Tina Jedvaja iz Rome u Leverkusen donijet će nešto novca i Dinamu. Naime, dok je odlazio pričalo se, neslužbeno, da će uz pet milijuna eura Modri dobiti i 20 ili 25 posto idućeg transfera. Što znači da bi od Leverkusenovih 7,5 milijuna Dinamu trebalo pripasti 1,5-1,8 milijuna eura. Međutim, čuli smo u petak drugačija informaciju, da će u Maksimir sletjeti 200-250 tisuća eura koliko Dinamu pripada za razvoj igrača, ali i da će Modri moći zaraditi i oko dva milijuna eura, ispune li se svi oni bonusi koji pišu u ugovoru. A vezani su uglavnom uz broj nastupa, s čim Jedvaj u Njemačkoj nema problema. Koliko će doista Modri dobiti od drugog Jedvajeva transfera zasad, dakle, nije znano, ali, što se ono kaže, ni orali ni kopali, nešto će zaraditi.

Isto tako, bonusi će biti isplaćeni i za Alena Halilovića. Ali, ne odmah nakon debija, koji je upisao u četvrtak, već nakon prvih 10 odigranih utakmica za prvu momčad Barcelone. Pričalo se o oko milijun eura za svakih 10 nastupa, preostalo je još devet do prve ‘injekcije’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:50