PIŠU TALIJANI

Bosanac na korak od transfera u Bayern? Ancelotti nagovara Pjanića da prijeđe u München

 Valerio Pennicino / Getty

Prema napisima talijanskih medija, Bayernov trener Carlo Ancelotti nazvao je Rominog veznjaka Miralema Pjanića kako bi ga pokušao nagovoriti na transfer.

Bivši trener Milana, PSG-a i Reala preuzet će klupu minhenskog kluba ovog ljeta od Pepa Guardiole, a bosansko-hercegovačkog reprezentativca vidi kao sjajno pojačanje.

Interes za 26-godišnjim Pjanićem vlada diljem Europe, a Leggo piše kako je najdalje u kontaktu sa samim igračem otišao upravo Bayern, odnosno Ancelotti koji je s njim osobno pričao.

Pjanić je ugovorno vezan za Romu (do 2018. godine), ali odštetna klauzula u visini od 38 milijuna eura ne predstalja velik problem za Bavarce.

Ove je sezone Pjanić jedan od najboljih Rominih pojedinaca, čemu svjedoči i statistika budući je upisao 9 golova i 10 asistencija u 29 nastupa u Serie A.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:29