13. KOLO HNL-a

Cibalija opet sjajna, Lokomotivi tri boda

Cibalija je pobijedila Međimurje 3-0, a Bule je iz 11-erca donio 3 boda Lokomotivi protiv Zadra
Vinkovci, 311009.Nogometna utakmica 13 kola T-Com prva HNL izmedju Cibalie i Medjimurja.Na fotografiji: Edin Husic (plavi) i Mario Darmonpil.Foto: Damir Glibusic / CROPIX
 Damir Glibusic / CROPIX

ZAGREB - Cibalija je nakon velikog boda protiv hrvaskog prvaka u prošlom kolu imala ovaj put mnogo lakši zadatak – Međimurje. Vinkovčani su slomili Čakovčane već u 12. minuti kada je Prgomet u gotovo prvoj prilici zatresao mrežu Međimurja. Nakon toga gosti pokušavaju izjednačiti, ali u 33. minuti Prgomet probija desnu stranu i nabacuje loptu u kazneni prostor gdje se nalazi Kresinger koji matira gostujućeg vratara.

U drugome dijelu gosti bacaju sve karte u napad i odličan nogomet igra se pod Bosutom. Borbena igra obiju momčadi odlikovala je drugi dio utakmice, ali Husić rješava sve dvojbe oko pobjednika susreta. Iako je Pavličić napustio teren, Husić je prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca pogodio za konačnih 3-0.

Bule iz penala donio tri boda Lokomotivi

Lokomotiva i Zadar nastupili su praktički u istoj garnituri dresova jer su gosti zaboravili ponijeti pravu garnituru. Lokomotiva nije znala kako doći do gola gostiju, a Zadrani su pokušavali kontrama doći do tri boda. U prvih 45 minuta susreta nije bilo gotovo nijedne prilike za obje prvoligaške momčadi.

U drugome dijelu u 70. minuti Havojić je u jednoj akciji srušen u šesnaestercu, a sudac Gerek jedva je dočekao pokazati na bijelu točku. Tijekom prosvjeda isključen je trener gostiju Dalibor Zebić. Nino Bule smireno je poslao loptu u mrežu i velika tri boda odlaze mladoj Lokomotivi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:30