LJUTITI MENADŽER

Cvjetković: Mandžo i ja imamo očinski odnos

Vijest da je prodao prava na zastupanje svog klijenta poprilično je uznemirila menadžera Marija Mandžukića
Amsterdam, 221009.Uefa Europa League. Grupa A, 3 kolo.Dinamo - Ajax.Na slici: Mario Mandzukic i Gregory van der Wiel. Foto: Davor Pongracic / CROPIX
 Davor Pongracic / CROPIX

ZAGREB - Glasine da je Ivan Cvjetković ostao bez svog najskupljeg eksponata u zamjenu za “sitnicu” od 300.000 eura poprilično su uznemirile duhove u taboru Marija Mandžukića.

- Već dugo nisam pročitao gnjusniju laž od ove koju ste plasirali - zatekao nas je menadžer najboljeg napadača Dinama, u javnosti poznatiji pod nadimkom Tarzan, koji tvrdi da s reprezentativcem ne da nije raskinuo ugovor, nego to ne bi napravio ni za “700 milijuna eura”.

- S Mandžom sam u ovih nekoliko godina izgradio gotovo očinski odnos. Slovo na papiru ugovora nama apsolutno ništa ne znači - bio je ustrajan u svom demantiranju Ivan Cvjetković ne birajući “imenice” i “glagole” kojima bi izrazio ljutnju prema autoru teksta.

Unatoč popriličnoj ogorčenosti, moramo priznati da Tarzan u demantiju nije ponudio niti jedan argument za sumnju u istinitost navoda koji su proizašli iz samog vrha maksimirske piramide.

“Da nema ničega, ne bi se niti javio”, objašnjavao je njegov demanti iskusniji kolega. Kako bilo, Cvjetkovićevu reakciju i “teške riječi” oprostit ćemo i pripisati općoj nervozi koja vlada oko transfera njegova klijenta. Jer nervozan je Zdravko Mamić u čijim je rukama odluka o sudbini “kapitala” vrijednog desetak milijuna eura. Nervozan je i sam Mandžukić čije se psihološko stanje manifestiralo tijekom jeseni kada je postalo jasno da njegova glava definitivno više ne stanuje u Maksimirskoj 128, a u istom stanju vjerojatno je i trener Kruno Jurčić koji odavno “moli krunicu” za proljetni mir u svlačionici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:48