HRVATSKA KOLONIJA

Danijel Pranjić potpisao za Bayern!

Heerenveen će dobiti 10 milijuna eura, a Pranjić bi treba zarađivati 1,5 milijuna eura godišnje

ZAGREB - Hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Pranjić pridružio se Ivici Oliću i od sljedeće će sezone nositi dres Bayrena.

Pregovori su zaključeni kasno sinoć u Rovinju, a njegov dosadašnji klub Heerenveen na ime odštete trebao bi dobiti sedam milijuna eura, a bivši igrač Osijeka i Dinama zarađivat će 1,5 milijuna eura godišnje.

Bivši nogometaš Osijeka i Dinama završio je u najvećem njemačkom klubu na inzistiranje novog trenera Louisa van Gaala koji ga je pratio tijekom njegove karijere u Heerenveenu.

- Što reći nego da sam presretan, radi se o velikom klubu. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje Luisa Van Gaala. Drago mi je što ću igrati u vezi, a posebno mi je drago što ću igrati s Ivicom Olićem – kaže novi igrač Bayerna.

Nizozemski klub je stavio odštetni zahtjev za hrvatskog nogometaša u vrijednosti 7 milijuna eura što bavarskom nogometnom divu nije bio problem isplatiti. Bild je objavio da će Heerenveen ipak na svoj bankovni račun dobiti 10 milijuna eura.

Bayern se jako priprema za novu sezonu, a nakon dovođenja Olića, Maria Gomeza, Alexa Baumjohanna i Anatolija Timoščuka kupili su i novo pojačanje Danijela Pranjića te će jurišati na svim poljima na sam vrh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:51