OD NJEGA NEMA BOLJEG

Darijo Srna - apsolutni rekored i legenda! Pogledajte kako se Šahtjor poklonio svom kapetanu

 youtube

Darijo Srna, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije postao je novi rekorder Šahtara. Sa 486. nastupom u dresu ukrajinskog kluba, oborio je rekord klupske legende Mihaila Sokolovskog koji ih je imao ukupno 485. U uzvratnom susretu četvrtfinala, Srna je svoje slavljeničko izdanje proslavio pogotkom protiv portugalske Brage s bijele točke u 25. minuti.

Srni je ovo bio ukupno 48. pogodak u dresu Rudara. Osim toga, naš je kapetan u drugom poluvremenu asistirao Viktoru Kovalenku, koji je u 50. minuti zabio gol za 3-0 te se ukrajinski predstavnik sa konačnih 4-0 plasirao u polufinale Europske lige. POGLEDAJTE VIDEO!

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 22:40