SKANDAL U MUNCHENU

FRANCUZ NA METI LUĐAKA Uljez upao u Bayernovu svlačionicu i sukobio se s Riberyjem

Francuski krilni nogometaš Bayerna Franck Ribery sukobio se u srijedu u klupskom trening-centru s nepoznatim muškarcem koji je čak upao i u svlačionicu bavarskog kluba…

Portiri su navodno pustili muškarca u trening-kamp nakon što se predstavio kao Riberyjev prijatelj. Do nesporazuma je došlo jer je Francuz najavio dolazak svoga brata i rođaka, pa portiri nisu ništa posumnjali. I dok je uobičajeno da gosti igrača eventualno tijekom treninga čekaju u klupskom kafiću, ovaj se uljez uspio nekako probiti čak do svlačionice u kojoj je sjeo na Riberyjevo mjesto.

Kad je francuski nogometaš ušao u svlačionici, došlo je do verbalnog sukoba nakon čega je muškarac pobjegao svojim automobilom. Zaštitari su uspjeli zapisati broj registarskih pločica, pa se očekuje da će policija, koja je pozvana na mjesto događaja, uspjeti identificirati uljeza.

- Što ako sljedeći put uđe netko s nožem - bijesno je izgovorio Ribery nakon incidenta.

Da stvar bude gora, isti se ovaj muškarac prije nekoliko tjedana pojavio ispred Bayernova trening-centra s opasnim psom i tražio Riberyja, ali tada ga zaštitari nisu pustili da uđe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:06