NIŠTA OD EURA

Franuska se odrekla prvog napadača: Izbornik Deschamps bez pardona izbrisao zvijezdu Reala!

 Gonzalo Arroyo Moreno / Stringer / Getty

Dok se Hrvatska 'bori' oko Dejana Lovrena i njegove verbalne eskapade koja ga je izbrisala s popisa za Euro, Francuska je 'slučaj Benzema' riješila vrlo brzo! Iako, budimo realni, slučaj Benzeme mnogo je teži: protiv velikog francuskog napadača pokrenut je sudski postupak zbog ucjenjivanja Valbuene oko snimke kućnog pornića koja se, navodno, našla u posjedu Benzeme koji je potom ucjenjivao svog reprezentativnog suigrača.

U srijedu je, dakle, Francuski savez odlučivao hoće li se zvijezda Reala i prvi napadač reprezentacije naći na popisu Didiera Deschampsa za Euro, i to u svojoj domovini koja očekuje titulu, a izbornik i predsjednik Saveza prerezali su slučaj. I to na štetu Benzeme!

"Nažalost za mene i moje navijače, neću se naći u momčadi za Euro u Francuskoj...", napisao je prvo Benzema na društvenim mrežama, da bi se malo potom oglasio i Savez.

Istaknuvši da - pomilovanja nema!

"Dokazi ne potvrđuju umiješanost Benzeme, on će svoju nevinost nastaviti dokazivati na sudu. Pravnih, dakle, prepreka da se Benzema nađe u reprezentaciji nema", tvrdi Savez. Ali...

"Predsjednik saveza Noël Le Graët i izbornik Didier Deschamps analizirali su situaciju oko Benzeme i složili se da je izvedba na terenu važna, ali ne i ključna u odabiru igrača. To mora biti i sposobnost igrača da funkcioniraju jedinstveno kao grupa. Upravo stoga odluka glasi da Karim Benzema neće biti u momčadi na Euru."

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:32