BIJEG S POLJUDA?

HAJDUK U PROBLEMIMA Samo Maloča potpisao, nema naznaka da će isto uraditi Milić, Vršajević i Milović!

Mario Maloča je potpisao novi ugovor, produženje ugovorne obaveze s Hajdukom za još godinu dana, dakle do ljeta 2016. godine. Bez premišljanja, odmah je stavio potpis na ugovornu šprancu kakvu je imao i do sada. Kapetan je to uradio - prvi.

No, zasad još nema naznaka da će isto uraditi i Antonio Milić, Avdija Vršajević, Goran Milović, koji su na pregovaračkom popisu.

U Poljudu su zavezali mladog stopera Lorenca Šimića, potvrdili status s kapetanom Maločom, a ostaju upitnici, prije svih A. Milić, te Vršajević i Milović.

U prvi mah se pomislilo da zbog toga Milić ne nastupa u Zagrebu, da ga žele disciplinirati, no njegov izostanak su nam odlučno objasnili virozom koja je česta ovih dana u Poljudu (J. Vučko, Tudor...)

- Maloča je produžio, ništa dodatno nije tražio, produljen je status kakvog je imao do zadnjeg dana prijelaznog roka. Idemo dalje... A s ovim ostalima nije kod svakog ista pozicija. Možda ćemo nešto uspjeti, možda i nećemo... Ne bih prejudicirao. Razgovori i pregovori traju, nema drame – informirao nas je predsjednik Marin Brbić.

Milić je već ranije pokazivao sklonost da ne produžava ugovor, a pregovori još nisu donijeli napredak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 10:29