JUTRO U BRAZILU

IZBJEGLI OSIGURANJE Majmuni upali u kamp Vatrenih, vatromet u 5.30 ujutro probudio igrače

Majmunčići su bili veseli i dobronamjerni, miroljubivi i razigrani, pa su ih neki Vatreni počeli hranit
 Tom Dubravec / CROPIX

Majmuni su izbjegli koloniju svih mogućih policajaca i specijalaca, te su se probili u kamp reprezentacije u resortu Tivoli! Ljude možete spriječiti da uđu u dobro čuvani objekt, ali životinje su nešto lukavije. I spretnije... Dakle, jučer ujutro Vatreni su ostali iznenađeni. Jedna obitelj majmuna nepoznate vrste pojavila se pred njihovim sobama u kampu. Kako majmuni to već čine, skakali su, verali se po drveću, po ogradama, pa se opet vraćali i uživali u veseloj igri. Kovačevi dečki bili su iznenađeni majmunskim posjetom, pa su prihvatili druženje sa zanimljivom vrstom.

Majmunčići su bili veseli i dobronamjerni, potpuno miroljubivi i razigrani, pa su ih neki Vatreni počeli hraniti. Kad su se najeli, majmuni su se pozdravili s našim dečkima i odlutali na drveće. Saznali smo od domaćina da ova obitelj majmuna koja je posjetila Vatrene živi u okolici resorta Tivoli i često se pojavljuje kad naiđe veća skupina ljudi.

U mjestu gdje se pripremaju Vatreni, jako vole vatromet. Svaki se dan u zrak uzdižu rakete raznih boja, petarde odzvanjaju, pirotehnike ne nedostaje. Međutim, jučer su pomalo pretjerali. Domaćini su organizirali vatromet izjutra u 5.30 sati! Probudili su cijelo mjesto. Iz tabora Vatrenih smo ipak saznali da oni nisu čuli jutarnje orgijanje pirotehnike, jer su malo udaljeni od centra. Gostoljubivi ovdašnji ljudi na svaki način žele impresionirati Hrvate, pa čak i na ovaj neuobičajeni način. Baš nas zanima što su nam pripremili za sutra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:22